Pokud toužíte po chuťově bohatých kuřecích stehýnkách, která připomínají grilované maso, ale bez nutnosti zapalování grilu, tento recept je právě pro vás. Stehna jsou díky jednoduché marinádě šťavnatá, křupavá a mají výraznou chuť, jako by byla připravena na otevřeném ohni. Zdroj: istock.com Ingredience 20 kusů kuřecích stehen (dolní části) Sůl a černý pepř dle chuti 1 lžíce sladké papriky 3 lžíce sójové omáčky 1 čajová lžička medu 90 ml rostlinného oleje 6 stroužků česneku Příloha dle výběru: čerstvá zelenina, pečené brambory, rýže, kuskus, grilovaná zelenina, čerstvé pečivo, pečená jablka Postup 1) Příprava marinády: Kuřecí stehna opláchněte a důkladně osušte. V míse smíchejte sůl, pepř, sladkou papriku, sójovou omáčku, med a rostlinný olej. Přidejte na plátky nakrájený česnek. Stehna v této směsi promíchejte a nechte marinovat v chladničce alespoň 30 minut. 2) Pečení: Troubu předehřejte na 200 stupňů Celsia. Marinovaná stehna přendejte na plech vyložený pečicím papírem. Pečte 30 minut, poté stehna potřete zbytkem marinády a pečte dalších 20 minut do zlatova a křupava. 3) Servírování: Hotová stehna podávejte s vybranou přílohou. Doporučujeme kombinaci s pečenou zeleninou nebo čerstvým pečivem pro dokonalý gurmánský zážitek. Závěr Tento recept na kuřecí stehna z trouby přináší chuť jako z grilu s minimálním úsilím. Výsledkem jsou neskutečně šťavnatá a křupavá stehýnka, která potěší každého milovníka dobrého jídla. Článek Pekelně dobrá kuřecí stehna z trouby: Chutnají úplně jako z grilu a ta vůně v kuchyni se nedá ani popsat se nejdříve objevil na Prima Inspirace.
Kukuřici u nás doma milujeme na jakýkoliv způsob, ať už vařenou, pečenou nebo grilovanou. S bylinkami, či jen s máslem a solí. Rychlá večeře nebo jako příloha víkendového oběda. Každý způsob její přípravy má něco do sebe a pokaždé je tím pádem trochu jiná
(4 porce) Pyré z medvědího česneku 200 g medvědího česneku 50 g másla sůl muškátový oříšek Medvědí česnek spařte ve vroucí osolené vodě a okamžitě zchlaďte. Dejte do thermomixu, přidejte nakrájené máslo a rozmixujte. Podle potřeby zřeďte trochou vod
projít na článekPokud si přejete „dostat“ své hosty vynikající kuchyní, je potřeba mít vkuchyni skvělého kuchaře, který své práci rozumí a baví ho, a dát mu kdispozici potřebné vybavení i kvalitní suroviny. Bez toho se skvěle vařit nedá. Co se týče potraviny, nejen pro š
projít na článekObjevte ideální vůně pro zimní období od italské značky Frais Monde. Smyslná šedá ambra, opojná švestka s bambusem a nádherná vůně listů Vás nezklamou... The post Ideální vůně pro zimní období appeared first on Frais Monde.
projít na článekObjevte vůně plné jara z Itálie - skvěle působí proti jarní únavě a dodají Vám svěží energii na každém kroku! The post Vůně plné jara appeared first on Frais Monde.
projít na článek