Pekelně dobrá kuřecí stehna ztrouby: Chutnají úplně jako zgrilu a ta vůně vkuchyni se nedá ani popsat

Pokud toužíte po chuťově bohatých kuřecích stehýnkách, která připomínají grilované maso, ale bez nutnosti zapalování grilu, tento recept je právě pro vás. Stehna jsou díky jednoduché marinádě šťavnatá, křupavá a mají výraznou chuť, jako by byla připravena na otevřeném ohni. Zdroj: istock.com Ingredience 20 kusů kuřecích stehen (dolní části) Sůl a černý pepř dle chuti 1 lžíce sladké papriky 3 lžíce sójové omáčky 1 čajová lžička medu 90 ml rostlinného oleje 6 stroužků česneku Příloha dle výběru: čerstvá zelenina, pečené brambory, rýže, kuskus, grilovaná zelenina, čerstvé pečivo, pečená jablka Postup 1) Příprava marinády: Kuřecí stehna opláchněte a důkladně osušte. V míse smíchejte sůl, pepř, sladkou papriku, sójovou omáčku, med a rostlinný olej. Přidejte na plátky nakrájený česnek. Stehna v této směsi promíchejte a nechte marinovat v chladničce alespoň 30 minut. 2) Pečení: Troubu předehřejte na 200 stupňů Celsia. Marinovaná stehna přendejte na plech vyložený pečicím papírem. Pečte 30 minut, poté stehna potřete zbytkem marinády a pečte dalších 20 minut do zlatova a křupava. 3) Servírování: Hotová stehna podávejte s vybranou přílohou. Doporučujeme kombinaci s pečenou zeleninou nebo čerstvým pečivem pro dokonalý gurmánský zážitek. Závěr Tento recept na kuřecí stehna z trouby přináší chuť jako z grilu s minimálním úsilím. Výsledkem jsou neskutečně šťavnatá a křupavá stehýnka, která potěší každého milovníka dobrého jídla. Článek Pekelně dobrá kuřecí stehna z trouby: Chutnají úplně jako z grilu a ta vůně v kuchyni se nedá ani popsat se nejdříve objevil na Prima Inspirace.

projít na článek

Kuřecí skukuřicí, brambory arajčatovou salsou

Kukuřici u nás doma milujeme na jakýkoliv způsob, ať už vařenou, pečenou nebo grilovanou. S bylinkami, či jen s máslem a solí. Rychlá večeře nebo jako příloha víkendového oběda. Každý způsob její přípravy má něco do sebe a pokaždé je tím pádem trochu jiná

projít na článek

KUŘE Z FARMY, medvědí česnek, chřest, brambory, teplá citronová majonéza : Petr Fučík

(4 porce) Pyré z medvědího česneku 200 g medvědího česneku 50 g másla sůl muškátový oříšek Medvědí česnek spařte ve vroucí osolené vodě a okamžitě zchlaďte. Dejte do thermomixu, přidejte nakrájené máslo a rozmixujte. Podle potřeby zřeďte trochou vod

projít na článek

Kvalitní potraviny ze Španělska vám pomohou připravit lahodné pokrmy

Pokud si přejete „dostat“ své hosty vynikající kuchyní, je potřeba mít vkuchyni skvělého kuchaře, který své práci rozumí a baví ho, a dát mu kdispozici potřebné vybavení i kvalitní suroviny. Bez toho se skvěle vařit nedá. Co se týče potraviny, nejen pro š

projít na článek

Ideální vůně pro zimní období

Objevte ideální vůně pro zimní období od italské značky Frais Monde. Smyslná šedá ambra, opojná švestka s bambusem a nádherná vůně listů Vás nezklamou... The post Ideální vůně pro zimní období appeared first on Frais Monde.

projít na článek

Vůně plné jara

Objevte vůně plné jara z Itálie - skvěle působí proti jarní únavě a dodají Vám svěží energii na každém kroku! The post Vůně plné jara appeared first on Frais Monde.

projít na článek