Cottagecore - trendy inspirace přírodou

Znáte cottagecore - letošní hit v interiérovém designu?Cottagecore (venkovský styl) je nabitý především optimismem, svobodou, kreativitou a přírodní svěžestí. Navozuje kouzlo romantického venkova ve spojení s rustikální a tradiční atmosférou s použitím křídových patin, květinových vzorů, organických struktur a masivního dřeva.  Pořiďte si svůj trendy kousek i vy! Vybrat si můžete například z naší zbrusu nové série ORION!  ...ČÍST DÁLE »

projít na článek

Cottagecore - trendy inspirace přírodou

Znáte cottagecore - letošní hit v interiérovém designu?Cottagecore (venkovský styl) je nabitý především optimismem, svobodou, kreativitou a přírodní svěžestí. Navozuje kouzlo romantického venkova ve spojení s rustikální a tradiční atmosférou s použitím kř

projít na článek

Jak se obléknout na festival. Inspirace a trendy pro letní sezonu

Letní festivalová sezona je za rohem a s ní přichází i výzva, jak se stylově a pohodlně obléknout na všechny akce pod širým nebem.

projít na článek

Obrazy a inspirace z mých procházek v americe I.

Procházky neznámými místy. Bez cílů, plánů a map. K načerpání inspirace. K potěše duše. Dnes z malé části Bethesdy v blízkosti NIH (Maryland, USA). The post Obrazy a inspirace z mých procházek v americe I. appeared first on Nady.

projít na článek

Jarní a letní trendy kabelek pro rok 2016

Přemýšlela jste už o tom, s jakou kabelkou budete v letošním jarním a letním období in? Módní trendy pro jaro a léto roku 2016 jsou veselé a kreativní. Oživte svůj outfit módní kabelkou! Představujeme Vám letošní trendy sezóny.

projít na článek

Kolekce B12 se vysmívá všem trendy lidem

Taky vás točí do vrtule všichni ty trendy lidičky, co pijou předražený flat white, sázejí nekonečno vystajlovaných selfíče

projít na článek