2,2 kg čisté cukety 0.5 kg cibule 0,8 kg červená paprika 250 ml ocet 100 ml olej 1 Pl soli 1 Pl mletého pepře 8 vrchovatých lžic cukru Cuketu ostrouháme, rozdělíme podle velikosti na čtvrtiny až osminy a odstraníme měkkou část se semeny. Takto připravíme i papriku, cibuli a vše nastrouháme na tenké plátky. Vše dáme do větší nádoby, přidáme ostatní přísady, zamícháme a necháme proležet 24 hod. Pak plníme do sklenic a sterilujeme 25 min na 85°C. The post CUKETOVÁ ČALAMÁDA appeared first on Exactrecept.cz.
Kluci v akci ve svém pořadu připravovali lahodnou polévku, která v podzimních dnech přijde k chuti. Zde je recept na krémovou polévku z cukety s taveným sýrem a smaženými kousky pstruha.
projít na článekCuketa není pouze veganskou stravou. Receptů je celá řada. Cuketa se přidává do jídel, vaří se z ní i hlavní pokrmy, a co je velmi originální, i chutné polévky. Dnešní článek se zaměřuje právě na tyto netypické, ale velmi chutné polévky, které mohou oboha
projít na článek