Cukrářské trendy: Proč používat papírové dortové krabice?

Papírové krabice se stávají ekologičtějším a udržitelným balením výrobků a nabývají na popularitě nejen mezi cukráři a pekaři, ale také v restauracích a bistrech. Tyto EKO krabice a EKO krabičky jednak chrání naše životní prostředí, a jednak přinášejí mnoho výhod pro podniky i zákazníky, což je důvodem jejich rostoucí oblíbenosti. Proč tomu tak je, se dozvíte v tomto článku. Výhody papírových krabic EKO papírové krabice na dorty a zákusky se vyrábí z různých druhů papíru. To cukrářům a jejich zákazníkům umožňuje, aby si vybrali materiál podle jejich potřeb a přání. Díky snadné možnosti potisku, slouží tyto krabice jako skvělý nosič reklamy, například pro logo, obrázek nebo jiné sdělení. Tato možnost propagace je pro cukrářské výrobny obzvláště přitažlivá, protože umožňuje zviditelnit značku cukrárny a zlepší vzhled balení. Krabice z papíru lze opakovaně využít Tyto papírové krabice můžete použít vícekrát. Snižuje se tak množství odpadu a tím podporujete udržitelnost. Papírové krabice jsou ekologické Vyrábí se z přírodních materiálů, což snižuje negativní dopad na životní prostředí. Můžete tím přispět jak k udržitelné výrobě, tak spotřebě. Snadná přeprava a manipulace s EKO krabicemi Papírové krabice jsou nenáročné na transport a uchovávání. Lehko a snadno se skladují, což vám šetří místo a náklady. Univerzální využití papírových krabic Krabice z papíru mají všestranné využití. Můžete je použít pro široký sortiment pečiva a dezertů. Dodavatelé, jako třeba firma ECOFOL, nabízí mnoho druhů krabic, například dortové krabice, papírové krabice na zákusky, na rolády, EKO krabičky na makronky, na muffiny či na cukroví. V nabídce se naleznete i papírové krabice s víkem. Některé z produktů se dají využít i jako dárková balení. Papírové krabice jsou nejen praktické, ale také esteticky atraktivní, což zvyšuje celkový dojem zákazníka z nákupu. Takové rozmanité využití z papírových krabic činí nezbytným vybavením každé cukrárny. Přesvědčte se sami! Autorka: Karolína Vitvarová Příspěvek Cukrářské trendy: Proč používat papírové dortové krabice? pochází z Svět Ženy

projít na článek

Cukrářské kurzy – již mají podzimní termíny

Jste amatér, chcete si něco vyzkoušet, chcete se pobavit, chcete s přáteli něco prožít. Vyberte si jeden z našich oblíbených cukrářských kurů nebo nám napište Vaše individuální přání. The post Cukrářské kurzy – již mají podzimní termíny appeared first on

projít na článek

Česká kvalita pomůcek na pečení patří do každé kuchyně

Pro všechny milovnice pečení sladkého cukroví, bohatě zdobených perníčků, křupavých sušenek a neobyčejně chutných zákusků, je připravena nabídka internetového obchodu www.roli.cz Nechte se inspirovat desítkami nápadů, které navodí při pečení pohodovou at

projít na článek

Trendy Parfémy Blanc By Essens Z Edice 4 Elements

Trendy Parfémy Blanc NOVINKA PARFÉMY 4 ELEMENTS BLANC BY ESSENS Trendy Parfémy Blanc Sedm luxusních parfémů v luxusním balení jsou symbolem moderní éry, nadčasovosti a čistoty. Je to úžasná a jedinečná edice parfémů BLANC by ESSENS. Tři dámské, tři uni

projít na článek

Pečeme s amoniem

Nemáte zkušenosti s amoniem a chtěli byste to vyzkoušet? Nic vám v tom nebrání, ba dokonce jsou recepty, které vás k jeho použití nabádají, protože amonium, obvykle nazývané cukrářské droždí, je jedinečnou ingrediencí, která danému pokrmu dodá tu správnou

projít na článek

Amonium

Amonium – jinak řečeno cukrářské droždí nebo pospěšná sůl – se při vyšších teplotách mění v plyn, který těsto kypří při pečení. Při přípravě těsta se musí dbát na to, aby ostatní suroviny byly chladné. Těsto by se ihned po smíchání mělo zpracovat nebo umí

projít na článek