Potřebujeme tyto suroviny: 4 vepřové kotlety 1 sklenice sterilované papriky 1 cibule 3 feferonky hořčice 250 ml bílého vína sůl pepř olej POSTUP: Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí. Prudce orestujeme. Na výpeku zesklovatíme cibuli, přidáme kotlety, papriky i s nálevem, feferonky, víno a vše dusíme do měkka.
Říká se, že kotleta je suchá, ale není to pravda. Vysušit ji může jenom kuchař.
projít na článekPečeně neboli kotleta je jedním z nejhodnotnějších mas z prasete. Je skvělá na minutky a smažení, dušení, pečení i uzení. Vynikající je i na grilu, na otevřeném ohni. U pečeně (pod páteří) najdeme panenskou svíčkovou. Maso se může připravovat s kostí nebo
projít na článekVepřové žebírko s bramborem Jednoduchý recept založený na prvotřídních ingrediencích si rychle oblíbíte. Pěkný kus na pánvi opečené libové vepřové kotlety s přírodní šťávou s domácí paprikovou klobásou a znojemskou okurkou. Vařené bramborové čtvrtky d
projít na článekVepřové žebírko s bramborem Jednoduchý recept založený na prvotřídních ingrediencích si rychle oblíbíte. Pěkný kus na pánvi opečené libové vepřové kotlety s přírodní šťávou s domácí paprikovou klobásou a znojemskou okurkou. Vařené bramborové čtvrtky d
projít na článekUgrilujte si vepřovou kotletu jako opravdový profesionál na grilování! Vepřové kotlety chutnají obzvláště dobře i z grilu, pokud byly předem marinovány. Kotleta se krájí z žebra a je vždy od kosti. Dobrá vepřová kotleta na gril (nebo na smažení na pánvi)
projít na článek