Ďábelské kotlety

Potřebujeme tyto suroviny: 4 vepřové kotlety 1 sklenice sterilované papriky 1 cibule 3 feferonky hořčice 250 ml bílého vína sůl pepř olej POSTUP: Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí. Prudce orestujeme. Na výpeku zesklovatíme cibuli, přidáme kotlety, papriky i s nálevem, feferonky, víno a vše dusíme do měkka.

projít na článek

Vepřové kotlety podle Pohlreicha

Říká se, že kotleta je suchá, ale není to pravda. Vysušit ji může jenom kuchař.

projít na článek

Recepty na kotlety

Pečeně neboli kotleta je jedním z nejhodnotnějších mas z prasete. Je skvělá na minutky a smažení, dušení, pečení i uzení. Vynikající je i na grilu, na otevřeném ohni. U pečeně (pod páteří) najdeme panenskou svíčkovou. Maso se může připravovat s kostí nebo

projít na článek

NASKLADNĚNÍ: Vepřové žebírko s bramborem - Adventure menu

Vepřové žebírko s bramborem Jednoduchý recept založený na prvotřídních ingrediencích si rychle oblíbíte. Pěkný kus na pánvi opečené libové vepřové kotlety s přírodní šťávou s domácí paprikovou klobásou a znojemskou okurkou. Vařené bramborové čtvrtky d

projít na článek

AKCE: Vepřové žebírko s bramborem - Adventure menu

Vepřové žebírko s bramborem Jednoduchý recept založený na prvotřídních ingrediencích si rychle oblíbíte. Pěkný kus na pánvi opečené libové vepřové kotlety s přírodní šťávou s domácí paprikovou klobásou a znojemskou okurkou. Vařené bramborové čtvrtky d

projít na článek

Jak naložit kotletu na gril

Ugrilujte si vepřovou kotletu jako opravdový profesionál na grilování! Vepřové kotlety chutnají obzvláště dobře i z grilu, pokud byly předem marinovány. Kotleta se krájí z žebra a je vždy od kosti. Dobrá vepřová kotleta na gril (nebo na smažení na pánvi)

projít na článek