Robert Bubík Truhlářství

Robert Bubík truhlářství v Jinřichově Hradci.

projít na web

Zamilovaný dort

5 vajec 1 hrnek hladké mouky 1 hrnek cukru krystal 1/2 hrnku oleje 1/2 prášku do pečiva 2 lžíce kakaa Postup: Celá vejce šleháme metličkou několik minut s cukrem, pak jemně vmícháme mouku s práškem do pečiva a kakaem a nakonec i olej. Těsto vlijeme do do

projít na článek

Pudinková dobrota

6 vajec cukr moučka hladká mouka polohrubá mouka prášek do pečiva pudink mléko marmeláda Nejprve upečeme piškot: Ušleháme 6 bílků, přidáme 6 lžic moučkového cukru, postupně přidáváme žloutek po žloutku a stále šleháme, přidáme 3 lžíce hladké a 3 lžíce p

projít na článek

Ďábelské kotlety

Potřebujeme tyto suroviny: 4 vepřové kotlety 1 sklenice sterilované papriky 1 cibule 3 feferonky hořčice 250 ml bílého vína sůl pepř olej POSTUP: Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí. Prudce orestujeme. Na výpeku zesklov

projít na článek

Staročeská pochoutka v římském hrnci

Potřebujeme tyto suroviny: 1/2 kg mletého vepřového masa, 1/2 kg kysaného zelí, 6 brambor, 1 cibule, sádlo, sůl, pepř,drcený kmín Na sádle si zpěníme cibulku, přidáme mleté vepřové maso, sůl a koření a za stálého míchání maso lehce osmažíme. Snažíme se, a

projít na článek

Vydatná fazolová polévka

Ingredience: Slanina dle chuti Tuk přiměřeně Cibule 1 ks Česnek 3 stroužky Bílé fazole 1 plechovka Červené fazole 1 plechovka Bílé fazole v tomatu 1 plechovka Rajčatový protlak 1ks Cukr dle chuti Sůl Saturejka Masox Postup přípra

projít na článek

Bramborová polévka s pórkem

Suroviny: 60 g másla 3 středně velké cibule nakrájené na kostičky 2 pórky nakrájené na tenké plátky 750 g brambor nakrájených na kostičky 1/3 hrnku ovesných vloček 3 prolisované stroužky česneku 2 hrnky vývaru 2 hrnky mléka mletý pepř mletý muškátový oří

projít na článek

Jahodová Mňamka

Suroviny: 3plátky listového těsta 1 žloutek na potření NÁPLŇ: 100g smetany ke šlehání 1 balíček vanilkového cukru 150g hotového vanilkového pudinku 1 lžička strouhané kůry 500g jahod moučkový cukr na posypání Postup: 1)Plátky listového těsta položíme

projít na článek

Skvělý zeleninový závin

Doba přípravy surovin: 10 minut Doba vaření: 120 minut Ingredience: TĚSTO: 200 g polohrubé mouky 1 vejce 2 lžíce oleje 2 4 lžíce vody 1 lžička octa 1 lžička soli nasekaná bazalka NÁPLŇ: 500 g rajčat 1/2 menší cukety 2 barevné papriky 1 cibule 2 strou

projít na článek

Spuštění webu

Dnes byl spuštěn nový web Robert Bubík Truhlářství. Obsah budeme v následujících dnech doplňovat.

projít na článek