Dakar 2024: Duny svědčí Macíkovi i jezdcům Buggyry

Pátá etapa Dakaru 2024 přinesla první pořádný výlet do Empty Quarter mezi písečné duny úctyhodných rozměrů. Martin Macík Jr. s posádkou nasadili stíhací tempo, které jim vyneslo letošní první etapové vítězství. Po výrazném snížení ztráty z předchozích etap bojuje tým MM Technology o druhou příčku v průběžném celkovém pořadí.

projít na článek

Druhá etapa přinesla zlepšení všech z Bonver Dakar Projectu!

Duny, skoky přes ně, všude písek a horko, zkrátka už pořádný Dakar přinesla druhá etapa jihoamerického dobrodružství. Zatímco ta první měla pouhých třináct měřených kilometrů, nedělní nabízela už 242 ostrých km. A celý Bonver Dakar Project si v ní vedle v

projít na článek

DAKAR 2024: Po druhé etapě drží Martin Macík 3. místo

Druhá dakarská etapa byla díky své délce 460 km první pořádnou náloží nejen pro posádku MM Technology. V terénu se poprvé objevily duny, na kterých se naplno ukázalo vylepšené naladění podvozku Čendy a zvládl je s přehledem.

projít na článek

DAKAR 2024: Prolog naznačil rozložení sil

Dakar 2024 začal krátkým prologem, který rozhodl o startovním pořadí v první plnohodnotné etapě, která je na pořadu dne 6. ledna.

projít na článek

FIA ETRC Most: Posbírá Kiss body domácí Buggyře?

Maďar Kiss zatím v Evropě vede truckerskou enklávu, podaří se jezdcům Buggyry na domácím okruhu uspět a oškubat Kisse o body? To jsou otázky, na které nám odpoví nadcházející víkend v Mostě.

projít na článek

Třetí den Dakaru byl hodně drsný.

Byla jen o kilometr delší než předchozí rychlostní zkouška, ale o délku ve třetí etapě Rally Dakar nešlo. Byla nejdrsnější z dosavadního průběhu soutěže. Hlavně pro mimořádně těžké duny. Celý Bonver Dakar Project ale všechny nástrahy 3. etapy Pisco – Nazc

projít na článek