Dávejte si taková novoroční předsevzetí, která se vám budou dařit dlouhodobě plnit!

Přemýšlíte, která novoroční předsevzetí by vám mohla pomoci zhubnout a zlepšit váš zdravotní stav? Začněte malými krůčky, není se třeba hrnout do drastických diet, které mají pouze krátkodobý efekt! Zkuste to nejprve s těmito doporučeními: Jezte pouze tehdy, když máte opravdu hlad a dodržujte přestávky mezi jídly dlouhé alespoň 3 hodiny ("nezobejte" mezi jídly). Nepřejídejte se, a to ani sebe zdravějšího jídla! Na jídlo si udělejte čas, vnímejte co jíte a důkladně kousejte. Možná si pak uvědomínte, že vám vlastně stačí menší porce a lépe se vám tráví. Každé jídlo by mělo obsahovat alespoň trochu ovoce či zeleniny (ovoce spíše v dopoledních hodinách, zeleninu můžete zařadit od rána do večera). Pijte pouze kvalitní (nejlépe filtrovanou či kojeneckou) vodu či neslazené bylinkové čaje. Vynechejte slazené a sycené nápoje a džusy, můžete si však před snídaní či ke svačině dopřát čerstvě lisovanou šťávu plnou prospěšných antioxidantů. Každý den se alespoň půl hodinky hýbejte: ideální je rychlá chůze, nordic-walking, plavání, bruslení, posilovací cviky doma v obyváku, chůze do schodů apod. Dopřejte si dny bez masa a dalších živočišných výrobků (sýrů, mléka, vajec). Do vašeho jídelníčku zařaďte: luštěniny, tofu, tempeh, seitan, roby, šmakouna, ořechy, semínka, avokádo atd. V obchodech dnes naleznete spoustu alternativ, stačí se jen poohlédnout a nebát se experimentovat. Nahraďte běžné pečivo celozrnným kváskovým chlébem a omezte ho na 1 porci denně (např. 2 plátky kváskového chleba). Pokud budete schopní se těchto bodů držet, velmi brzo poznáte změny na vašem těle i na duši :-). Držím vám palce! A pokud si netroufnete se do změn pustit sami, neváhejte mě oslovit, ráda vás budu na vaší cestě za vysněnou postavou a lepší kondicí doprovázet. Krásný a hlavně zdravý rok 2019!

projít na článek

Novoroční předsevzetí. Jak je dodržet? Pomůže vám tradiční čínská medicína

Předsevzetí, nebo spíše jejich dodržování svou povahou přímo souvisejí s obdobím zimy. A se zimou souvisejí ledviny, v nich podle čínské medicíny sídlí vůle. Tradiční čínská medicína může dát návod, jak svých (nejen novoročních) cílů lépe dosáhnout. Zkrá

projít na článek

Novoroční přání na počkání

Článek Novoroční přání na počkání se nejdříve objevil na DAPRA DIRECT - výroba & tisk, potisk textilu, skákací hrady Chrudim.

projít na článek

Novoroční sleva 2017

Novoroční akční sleva 2017 Pro naše zákazníky jsme připravili novoroční slevu 5 16% na vybrané modely luxusních boxsprings postelí. Akce trvá do konce ledna (31.1.2017). Slevy jsou na tyto postele: Dvoulůžková luxusní postel Boxspring Downtown Jednolužk

projít na článek

Bludičkový novoroční vootvírák ZŠ Tyršova Rumburk

Na ZŠ Tyršova měli žáci druhého stupně možnost si vyzkoušet orientační běh za tmy. Článek Bludičkový novoroční vootvírák | ZŠ Tyršova Rumburk se nejdříve objevil na Vandej studio.

projít na článek

Jak se obléci na silvestrovskou či novoroční párty?

Večírky jsou nedílnou součástí konce starého roku a začátku nového. Pokud se chystáte na některou silvestrovskou či novoroční párty, jistě chcete být hvězdou večírku. Poradíme vám s výběrem vhodného outfitu a doplňků, díky čemuž budete hvězdou párty.

projít na článek