Zveme vás na zbrusu nové degustační menu. MENU LZE OBJEDNAT OD PONDĚLÍ DO ČTVRTKA. Degustační menu Jaro Předkrm Tatarák z Angus zadního, hráškový krém, smažené brambory, wasabi, nakládaná bílá cibule Crémant de Bourgogne rosé, Paul Chollet, Bourgogne 0,1l * Polévka Krém ze zeleného chřestu, křepelčí vejce, uzený jazyk Sauvignon Bavory-Perná, Gala, suché, podoblast Mikulovská, Bavory 0,1l * Hlavní chod Angus nízká roštěná, pyré z uzené petržele, hlíva královská, smržová omáčka Château Peyreau, Grand Cru Saint Emilion, Bordeaux 0,1l * Dezert Mrkvový korpus, citrónová ganache, lískové ořechy, jogurtová zmrzlina Pálava, Šamšula, výběr z hroznu, polosladké, podoblast Velkopavlovická, Čejkovice 0,1l Cena menu / Cena menu s víny 1 480,- 1 950,- The post Degustační menu Jaro appeared first on Angusfarm Soběsuky.
Dokončili jsme pro vás moderní degustační místnost ve sklepních prostorách našeho apartmánového domu. Posezení až pro 24 osob Bar s možností přípravy studených i teplých jídel rautovým způsobem Po domluvě řízená degustace našich vín Plocha pr
projít na článekSrdečně vás zveme na exkluzivní degustační večeři s Betty a Vojtou, finalisty poslední řady soutěže MasterChef. Tento sympatický pár přijede do našeho hotelu, aby pro Vás připravil lahodné pětichodové menu ve spolupráci s našimi kuchaři. Těšit se můžete n
projít na článekVážení hosté, Jaro už nám pomalu klepe na dveře a s ním i naše nové sezónní menu Na březen jsme si pro vás připravili speciální menu Mořské plody a ryby. Celé menu: PŘEDKRM Gravlax s červenou řepou, salát z řasy wakame. POLÉVKA Bouillabaisse – francouzská
projít na článekDegustační tréning pro členy Asociace. 21.9.2022 od 18 hodin - Praha, Karlovo náměstí 30, v prostorách společnosti PEMO. Cena pro členy a příznivce ADČR je 100 Kč jako příspěvek na občerstvení. Úhradu zašlete prosím na účet spolku 272023417/0300. Svoji ú
Naše menu s aktuální nabídkou jídel, které si u nás můžete vychutnat. The post Týdenní menu first appeared on Pivovar a restaurace Faltus.
projít na článek