Degustační menu Jaro

Zveme vás na zbrusu nové degustační menu. MENU LZE OBJEDNAT OD PONDĚLÍ DO ČTVRTKA. Degustační menu Jaro Předkrm Tatarák z Angus zadního, hráškový krém, smažené brambory, wasabi, nakládaná bílá cibule Crémant de Bourgogne rosé, Paul Chollet, Bourgogne 0,1l * Polévka Krém ze zeleného chřestu, křepelčí vejce, uzený jazyk Sauvignon Bavory-Perná, Gala, suché, podoblast Mikulovská, Bavory 0,1l * Hlavní chod    Angus nízká roštěná, pyré z uzené petržele, hlíva královská, smržová omáčka    Château Peyreau, Grand Cru Saint Emilion, Bordeaux 0,1l * Dezert Mrkvový korpus, citrónová ganache, lískové ořechy, jogurtová zmrzlina Pálava, Šamšula, výběr z hroznu, polosladké, podoblast Velkopavlovická, Čejkovice 0,1l   Cena menu                                       /                            Cena menu s víny 1 480,-                                                                                     1 950,- The post Degustační menu Jaro appeared first on Angusfarm Soběsuky.

projít na článek

Nová degustační místnost

Dokončili jsme pro vás moderní degustační místnost ve sklepních prostorách našeho apartmánového domu. Posezení až pro 24 osob Bar s možností přípravy studených i teplých jídel rautovým způsobem Po domluvě řízená degustace našich vín Plocha pr

projít na článek

DEGUSTAČNÍ VEČEŘE S BETTY A VOJTOU Z MASTERCHEFA

Srdečně vás zveme na exkluzivní degustační večeři s Betty a Vojtou, finalisty poslední řady soutěže MasterChef. Tento sympatický pár přijede do našeho hotelu, aby pro Vás připravil lahodné pětichodové menu ve spolupráci s našimi kuchaři. Těšit se můžete n

projít na článek

Sezónní menu

Vážení hosté, Jaro už nám pomalu klepe na dveře a s ním i naše nové sezónní menu Na březen jsme si pro vás připravili speciální menu Mořské plody a ryby. Celé menu: PŘEDKRM Gravlax s červenou řepou, salát z řasy wakame. POLÉVKA Bouillabaisse – francouzská

projít na článek

Degustační tréning pro členy Asociace

Degustační tréning pro členy Asociace. 21.9.2022 od 18 hodin - Praha, Karlovo náměstí 30, v prostorách společnosti PEMO. Cena pro členy a příznivce ADČR je 100 Kč jako příspěvek na občerstvení. Úhradu zašlete prosím na účet spolku 272023417/0300. Svoji ú

projít na článek

Týdenní menu

Naše menu s aktuální nabídkou jídel, které si u nás můžete vychutnat. The post Týdenní menu first appeared on Pivovar a restaurace Faltus.

projít na článek