Direct mailing

Adresná distribuce listovních zásilek – direct mailing je stále jedním ze základních a nejúčinnějších nástrojů marketingu. Může se zdát, že v době internetu, e-mailů a sociálních sítí bude rozesílání listovních zásilek ztrácet na svém významu. Direct mailing se ale stále Celý příspěvek

projít na článek

SMLUVNÍ SERVIS DIRECT

Nyní je naše firma smluvním servisem pojišťovny DIRECT. Celou pojistnou událost vyřídíme za vás včetně fotodokumentace.

projít na článek

Již dnes! Nová Nintendo Direct prezentace.

Dnes 21. června 2023 bude od 16:00 vysílána další prezentace Nintendo Direct. Tentokrát se bude věnovat hrám vycházejícím Článek Již dnes! Nová Nintendo Direct prezentace. se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Nový trailer pro Pokémon Scarlet Violet DLC

Dnešní Nintendo Direct prezentace sice neodhalila žádné konkrétní novinky k chystané dvojici DLC The Hidden Treasure of Area Článek Nový trailer pro Pokémon Scarlet Violet DLC se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Na Nintendo Switch přiskáče nový Super Mario Bros.

Kdybych měl odpovědět na otázku, které oznámení z dnešní Nintendo Direct prezentace mi udělalo největší radost, bude to Článek Na Nintendo Switch přiskáče nový Super Mario Bros. se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

M7 Group kupuje východoevropské televizní platformy DTH od Liberty Global

M7 Group, jeden z předních poskytovatelů televizních služeb v Evropě, dnes oznámil, že dosáhl dohody o koupi satelitních TV platforem DTH od Liberty Global plc, momentálně působících na čtyřech trzích ve východní Evropě. Liberty Global poskytuje DTH služb

projít na článek