Dorty pro dětské domovy 2023

1.6.2020 začal nábor nových cukráren do naší akce, díky které chceme osladit život dětem v dětských domovech. Dorty pro dětské domovy 2020 je akce reklamní agentury Vševid holding. Cukrárna, která věnuje dort, získá od nás zdarma propagaci v několikanásobné hodnotě. Chceme efekt akce změřit a budeme zapisovat váhu a největší rozměr předaných dortů. Po roce, tedy 1.6.2021 oznámíme celkovou váhu a délku dortů, které dětem věnujeme společně s cukrárnami. Odměna pro cukrárny Cukrárny v letošním ročníku nedostanou zdarma prezentaci jen na portálu www.ceskeprodukty.cz, ale i na katalogu služeb vhodných pro svatby, který vznikne jako součást našeho portálu www.ceskesvatby.cz. Předpokládané spuštění 30.6.2020. Podpora projektu je samozřejmě i na sociálních sítích. Sociální sítě podpora projektu Dorty pro dětské domovy 2020 Facebook projektu Sladké dny pro dětské domovy Facebook České produkty výrobky a služby s duší českého lva Instagramový účet @ceskeproduktycz Instagramový účet @abethandicapcz Facebook projektu pro handicapované Abet handicap instagram CZP prispevek Plán na 2020 – 2021 Na dobu po karanténě Covid připravujeme více podobných akcí. Naši regionální manažeři budou využívat své koníčky a zájmy, aby ve svých regionech organizovali akce, které budou mít nejen sociální dopad, ale pomohou i v podpoře našich regionálních partnerů. Pro představu máme již připraveny akce na téma horolezecká stěna pro nevidomé, soutěž o nejhezčí zahradní úpravu, speciální turistické akce pro handicapované a speciální teambuildingové akce. Kromě toho budeme pokračovat v našich celorepublikových turnajích v bowlingu, šipkách, kulečníků či stolním fotbálku. V okrese odvětví podle toho, co je nejbližší regionálnímu manažerovi. Plánujeme i nábor externích organizátorů takových akcí, aby v každém regionu bylo na výběr z více možností. The post Dorty pro dětské domovy 2023 appeared first on České produkty.

projít na článek

Dorty pro dětské domovy

Dorty pro dětské domovy je aktivita reklamní společnosti Vševid holding. Ta nabízí  zdarma prezentaci na portálu služeb www.ceskeprodukty.cz každé cukrárně, která výměnou věnuje dort dětskému domovu ve svém okolí. Partner společnosti, svatební agentura Če

projít na článek

Dorty pro děti. 3 recepty, podle kterých upečete originální dort. Je to snažší, než se zdá

Dorty pro děti narozené v zimě. Vybrali jsme 3 recepty na krásné, vynikající a originální dorty, které jsou na přípravu snadné a určitě je zvládnete.

projít na článek

3 recepty na vánoční dorty. Překvapte rodinu nejen cukrovím a vánočkou

Vánoční dorty u nás nemají o svátcích takové místo, jaké by si zasloužily. Na stolech bude převážně cukroví a vánočka. Krásným a chutným dortem hosty překvapíte a určitě si ke kávě dají kousek či dva.

projít na článek

Nejlepší recepty na dorty. Nadýchané korpusy i lahodné krémy

Nejlepší recepty na dorty, korpusy a krémy i tipy a rady od cukrářů, jak udělat jednoduše nekonečné množství nejlepších slavnostních i narozeninových dortů.

projít na článek

Termíny Řídicího výboru Strategie

Pro předkladatelé záměrů, kteří plánují předložení žádosti do ISKP do konce srpna 2023 přinášíme plánovaná data jednání ŘV. 29.5.2023 (příjem pro tento termín uzavřen) 22.6.2023 19.7.2023 23.8.2023 K plánování a komunikaci s manažerem Stra

projít na článek