Dvořák a Svěráková ovládli PILMANa

Do Žďáru nad Sázavou se sjeli triatlonoví vytrvalci z celé České republiky i ze zahraničí, neboť se tam konal závod s názvem PILMAN 2014. Ten byl šestým dílem FORD CZECHMAN TOUR Českého poháru v dlouhém triatlonu. Z vítězství se v závodě na tratích polovičního ironmana radovali Dagmar Svěráková a Ladislav Dvořák.

projít na článek

Ondřej Dvořák

V první řadě profesionalita, v řadě druhé ochota a vstřícnost. Až budu vyhledávat podobné služby, nebudu váhat a advokátní kancelář SP jednoznačně zvolím, Dvořák. The post Ondřej Dvořák appeared first on Sládek & partners v.o.s..

projít na článek

Závod v olympijském triatlonu ovládli Řenč a Gajdošová

Poslední srpnovou sobotu se v Sokolově v Karlovarském kraji uzavřela sezona Českého poháru v olympijském triatlonu. Desátý a poslední díl prestižního seriálu ovládli Tomáš Řenč a Slovenka Romana Gajdošová.

projít na článek

Na Hulmenské desítce ovládli naši běžci všechny kategorie, Bajza a Dorazilová v traťových rekordech

V sobotu 28.ledna se v Hulíně konal 7.ročník Hulmenské desítky. Zúčastnila se jí i řada našich běžců, kteří nakonec ovládli všech pět kategoríí. V traťových rekordech zvítězili Jakub Bajza a Jana Dorazilová.

projít na článek

Petra Kuříková a Jan Čelůstka ovládli mistrovství republiky

Favorizovaní Petra Kuříková a Jan Čelůstka ovládli pražské mistrovství republiky v aquatlonu a stali se národními šampiony. Závod v metropoli přilákal v rámci Českého poháru v aquatlonu rekordní počet 258 startujících. Plavecká část byla v Podolí a běh na

projít na článek

Frintová s Linduškou v Brně ovládli závod ČP

Brno hostilo druhý díl Českého poháru v olympijském triatlonu a 22. ročník závodu s názvem EKOL SUPERPRESTIGE 2014 byl i Evropským pohárem juniorů a spadal i do Slovenského poháru. Závod Českého poháru ovládli Vendula Frintová a mladík František Linduška.

projít na článek