Ego je nepřítel Jak se naučit využívat ego ve svůj prospěch

Bojujete někdy s vnitřními překážkami? Necháváte se zastavit svým egem? Myslíte si, že už víte všechno? Říká vám něco ego? Zjistěte, jak se můžete vypořádat se svým egem a dosáhnout svých cílů! Podívejte se na naše nové video. Pavel Tomek v tomto videu přináší další tip na zajímavou knihu Ego je nepřítel - Ryan Holiday. Možná jste se někdy cítil/a, že vás vaše vnitřní já brzdí. V této knize můžete najít strategie, jak překonat vnitřní překážky a dosáhnout úspěchu. Prozkoumejte s námi cesty, jak se naučit využívat svoje ego pro svůj prospěch a růst. Nenechte se odradit vnitřními bloky, ale najděte sílu a motivaci k dosažení svých snů! Video si můžete poslechnout také jako podcast... The post Ego je nepřítel Jak se naučit využívat ego ve svůj prospěch appeared first on ADOL Monitor - dražby, exekuce, insolvence, inzerce.

projít na článek

Jak naučit svůj tým pracovat na dálku

Příspěvek Jak naučit svůj tým pracovat na dálku pochází z eStation.cz | Tvorba www stránek

projít na článek

Česká doména a její zabezpečení – jak jí vnímají uživatelé internetu?

Chcete mít vlastní doménu, její kvalitní zabezpečení, mít svůj prostor na internetu, a ještě využívat výkonný WordPress? Vše se vším úzce souvisí.

projít na článek

Šest tipů, jak prodat cokoliv komukoliv

Víte, jak se pozná skutečně dobrý prodejce? Tak, že dovede svůj styl komunikace i přístup ke klientovi vždy upravit tak, že každému zákazníkovi dovede prodat víceméně cokoliv. Je možné se toto umění naučit? Ale jistě! Pomocí následujících šesti tipů.

projít na článek

Sebevědomí jako klíč k úspěchu v prodeji. Dá se mu naučit?

Slovní spojení „nesebevědomý prodejce“ zní téměř jako vtip. Bez dostatečného sebevědomí totiž nikdy v obchodě uspět nemůžete a velmi brzy prodejcem být přestanete. Ať už obchodujete s čímkoliv, pokud si sami sobě nevěříte, nikdy nemůžete uspět v přesvědčo

projít na článek

Jak bránit svůj iPhone proti hackerským útokům 

Hackerských útoků značně přibylo, a to zejména po propuknutí ruské invaze na Ukrajinu. Lidé se nyní strachují o svá choulostivá data, která mohou padnout do nepravých rukou. Naštěstí existuje několik skvělých tipů nebo triků, jak například svůj iPhone pře

projít na článek