ELLEN LOHR: Naším cílem jsou stupně vítězů

ROZHOVORY S ÚČASTNÍKY MISTROVSTVÍ EVROPY TAHAČŮ (2. díl)Ellen Lohr je legendárním pojmem v paddocku FIA Evropského poháru tahačů. Po svém debutu v roce 1997 si získala tisíce německých fanoušků, a to zejména pro své odhodlání a nasazení napříč mnoha závody FIA ETRC.

projít na článek

Charouz Racing System zahájil sezónu FIA F2 na stupních vítězů

Závodní tým Charouz Racing System skvěle zahájil letošní sezónu FIA Formula 2 Championship. V úvodu sezóny na mezinárodním okruhu v Bahrajnu, se v prvním závodě David Beckmann prosadil na stupně vítězů.

projít na článek

Triatletka Erbenová válcuje svět a zná jen stupně vítězů.

Česká triatlonistka Helena Erbenová je k nezastavení. Z posledních devíti závodů ani jednou nechyběla na stupních vítězů a hned pětkrát se radovala z vítězství. Naposledy si podmanila závod Světového poháru Xterra v Itálii. Závod u jezera Scanno byl zárov

projít na článek

2. 9. 4. 9. 2023 EKAG (European Kids Athletics games)

N dhern v kony na evropsk ch hr ch na ich atletů ročn ky 2012 2008, vět ina si udělala osob ky a v tak velk konkurenci se neztratila. Z věrečn den fin le A na 60 m d vky ročn k 2012 přinesl vytouženou medaili v pod n žasn ho času 8.65 Ellen Smejkal

projít na článek

Stupně vítězů byly velmi důležité

Jiří Zbožínek letos povýšil z Renaultu Clio čtvrté generace na Hyundai Elantra TCR. Krok do rychlejšího vozu a šampionátu TCR Eastern Europe českému závodníkovi prospěl.

projít na článek