ESET cup na Slovakiaringu patřil domácímu Zsigovi

Z první řady do prvního závodu ESET Cupu na Slovensku startovali Miro Konopka s prototypem LMP2 a Reinhard Koffler s KTM GTX, za nimi vyráželi Antal Zsigo s BMW M4 GT3 a Adam Konopka s Lamborghini Huracan GT3.

projít na článek

Foto story - ESET Cup Series a MAXX Formula v Mostě

První srpnový víkend patřil na autodromu v Mostě závodům ESET Cupu a serii MAXX Formula. Zatímco prvně jmenovaný nabídl po oba dny krásné souboje ve všech třech kategoriích (Twingo Cup, Clio Cup a GT, u serie MAXX Formula to bylo spíše zklamání.

projít na článek

Strhující představení Vojtěcha Birguse na brněnském autodromu

První zářijový víkend patřil, již tradičně v Brně, závodům aut na okruzích. Potkávají se zde různé série jako Boss GP, Drexler, Eset Cup Series, Haigo a další. Pro náš tým JMT Racing znamenal tento víkend start ve třídě D2 – formulové vozy v rámci Eset Cu

projít na článek

Carboniacup na Slovakiaringu dobila Praga R1

Na Slovakiaringu u Orechovej Potoni se konali tentokrát dvě závodní jízdy Carboniacupu 2015. Speciál Praga R1 tentokrát odvezl putovní pohár za nejlepší časy v závodech.

projít na článek

ESET Cup v Brně předvedl to nejlepší

Bohaté startovní pole plné sportovních prototypů a vozů GT nabídl předposlední závod ESET Cupu letošní sezóny. Petr Fulín vyhrál kategorii GT3, zatímco GTX opanoval Adam Konopka.

projít na článek

Sezóna v ESET Cupu pomalu vrcholí

ESET Cup má za sebou čtyři závody a na mosteckém autodromu vstupuje do druhé poloviny letošní sezóny. Řada favoritů je na severočeském okruhu jako doma a s podporou diváků jsou připraveni podat co nejlepší výkony.

projít na článek