Sezóna v ESET Cupu pomalu vrcholí

ESET Cup má za sebou čtyři závody a na mosteckém autodromu vstupuje do druhé poloviny letošní sezóny. Řada favoritů je na severočeském okruhu jako doma a s podporou diváků jsou připraveni podat co nejlepší výkony.

projít na článek

V sériích ESET Cupu se představí mladé závodnice

Skupina talentovaných závodnic se chystá zanechat svou stopu v různých závodních sériích během víkendů ESET Cupu. O co nejlepší výsledky budou bojovat v sériích F4 CEZ, Clio Cup a Twingo Cup.

projít na článek

ESET Cup v Brně předvedl to nejlepší

Bohaté startovní pole plné sportovních prototypů a vozů GT nabídl předposlední závod ESET Cupu letošní sezóny. Petr Fulín vyhrál kategorii GT3, zatímco GTX opanoval Adam Konopka.

projít na článek

ESET cup na Slovakiaringu patřil domácímu Zsigovi

Z první řady do prvního závodu ESET Cupu na Slovensku startovali Miro Konopka s prototypem LMP2 a Reinhard Koffler s KTM GTX, za nimi vyráželi Antal Zsigo s BMW M4 GT3 a Adam Konopka s Lamborghini Huracan GT3.

projít na článek

Jezdci týmu Mičánek Motorsport uzavřeli úspěšnou sezónu

Jezdci týmu Mičánek Motorsport powered by Buggyra si z posledního podniku ESET Cupu odvážejí všechny tři cenné kovy. Na ten nejcennější dosáhl v posledním závodě Libor Dvořáček. Pořadatelé ESET Cupu připravili pro jezdce při posledním podniku výzvu v podo

projít na článek

Patric Schober šampionem ESET Cup 2021 ve třídě Formule 4

Vítezství v sobotních závodech na Masarykových dnech na automotodromu v Brně, stačilo Patrickovi Schoberovi na vítězství v ESET Cupu 2021 v třídě Formule 4.

projít na článek