V sériích ESET Cupu se představí mladé závodnice

Skupina talentovaných závodnic se chystá zanechat svou stopu v různých závodních sériích během víkendů ESET Cupu. O co nejlepší výsledky budou bojovat v sériích F4 CEZ, Clio Cup a Twingo Cup.

projít na článek

FIA zóna CE a Eset V4 Cup o víkendu v Mostě

Stejně jako vloni, ani letos nebudou chybět v Mostě rychlé formule, které se představí spolu s MMČR na okruzích v Mostě, včetně Eset V4 Cupu a Porsche GT Challenge. Mezi nejzajímavější hosty podniku bude patřit skokan na lyžích Sven Hannavald, či bývalý t

projít na článek

Masaryk Racing Days v Brně s Boss GP i Drexler F3 Cupem

Nejen republikové okruhové závody čekají fanoušky motorsporu na Masaryk Racing Days o víkendu, tedy FIA CEZ, či ESET V4 Cupu, ale představí se i další série. V SCC se představí Mirco Schultis s Orecou, či Jasmin Fiedler s PRC BMW.

projít na článek

ESET Cup v Brně předvedl to nejlepší

Bohaté startovní pole plné sportovních prototypů a vozů GT nabídl předposlední závod ESET Cupu letošní sezóny. Petr Fulín vyhrál kategorii GT3, zatímco GTX opanoval Adam Konopka.

projít na článek

Sezóna v ESET Cupu pomalu vrcholí

ESET Cup má za sebou čtyři závody a na mosteckém autodromu vstupuje do druhé poloviny letošní sezóny. Řada favoritů je na severočeském okruhu jako doma a s podporou diváků jsou připraveni podat co nejlepší výkony.

projít na článek

ESET cup na Slovakiaringu patřil domácímu Zsigovi

Z první řady do prvního závodu ESET Cupu na Slovensku startovali Miro Konopka s prototypem LMP2 a Reinhard Koffler s KTM GTX, za nimi vyráželi Antal Zsigo s BMW M4 GT3 a Adam Konopka s Lamborghini Huracan GT3.

projít na článek