ESET Cup v Brně předvedl to nejlepší

Bohaté startovní pole plné sportovních prototypů a vozů GT nabídl předposlední závod ESET Cupu letošní sezóny. Petr Fulín vyhrál kategorii GT3, zatímco GTX opanoval Adam Konopka.

projít na článek

Strhující představení Vojtěcha Birguse na brněnském autodromu

První zářijový víkend patřil, již tradičně v Brně, závodům aut na okruzích. Potkávají se zde různé série jako Boss GP, Drexler, Eset Cup Series, Haigo a další. Pro náš tým JMT Racing znamenal tento víkend start ve třídě D2 – formulové vozy v rámci Eset Cu

projít na článek

Eset Cup Series, F1 Show a Sports Car Challenge o víkendu v Brně

Masaryk Racing Days je opět po roce na programu automotodromu v Brně. Závod uzavře sezónu TCR Eastern Series a Eset Cup Series, doplní ho tentokrát nejen formule F4 CEZ a formule D2, ale také F1 Show a závody Sports Car Challenge konané v rámci D5, kde po

projít na článek

Racing Journal Speed Fest 2024 v Mostě předvedl to nejlepší

Další letošní klání má za sebou série Eset Cup Series, kde se představily cesťáky, formule, i jeden prototyp LMP3. Víkend v Mostě nabídl rozličné závodní série, a i P9 Challenge přivezla několik málo vozů.

projít na článek

Patric Schober šampionem ESET Cup 2021 ve třídě Formule 4

Vítezství v sobotních závodech na Masarykových dnech na automotodromu v Brně, stačilo Patrickovi Schoberovi na vítězství v ESET Cupu 2021 v třídě Formule 4.

projít na článek

Masaryk Racing Days v Brně zakončil Eset Cup Series 2024

Velmi pěkným závodním víkendem v Brně zakončila svou letošní pouť část EsetCup Series, neboť F4 CEZ a TCR EasternEurope ještě pokračují na Salzburgringu.

projít na článek