Fazolová polévka s klobásou

Na sádle orestujeme nadrobno nasekanou cibuli a česnek, zaprašíme moukou a usmažíme světlou jíšku. Necháme v ní rozpustit papriku a po částech zalijeme vývarem. Přidáme na drobné kousky nakrájené cukety, papriky, cherry rajčátka, mrkev, brambory, nasypeme fazole. Přidáme chilli papričky, sůl a pepř a necháme vařit do změknutí. Na pánvi si orestujeme nakrájené klobásy a anglickou slaninu, přidáme je do polévky s nasekanou petrželkou a červenou cibulí, vmícháme smetanu. 4 porce, příprava: 45 minut 2 lžíce sádla 1 cibule 1 stroužek česneku 3 lžíce hladké mouky 1 lžíce mleté uzené papriky 1 l hovězího vývaru 2 cukety 3 papriky 200 g cherry rajčátek 2 mrkve 2 brambory typu B 400 g nabobtnalých bílých fazolí 2 chilli papričky sůl a pepř 2 ostřejší klobásy 70 g anglické slaniny hrst nasekané petrželky 2 červené cibule 200 ml zakysané smetany The post Fazolová polévka s klobásou appeared first on Uzeniny Farmář.

projít na článek

Lečo s klobásou podle Pohlreicha

Pomocí tohoto receptu připravíte dokonalé vaječné lečo: můžete si ho vychutnat s klobásou i bez. Vaječné lečo je vydatné jídlo, které je fantastické i ve vegetariánské verzi vařené s tukem a klobásou.Vaječné lečo je snadné a relativně levné letní jídlo. D

projít na článek

Vydatná fazolová polévka

Ingredience: Slanina dle chuti Tuk přiměřeně Cibule 1 ks Česnek 3 stroužky Bílé fazole 1 plechovka Červené fazole 1 plechovka Bílé fazole v tomatu 1 plechovka Rajčatový protlak 1ks Cukr dle chuti Sůl Saturejka Masox Postup přípra

projít na článek

Mrkvová polévka

Mrkvová polévka je chuťově velmi zajímavá a ocení ji zajisté všichni gurmáni. Mrkvová polévka je vhodná jak pro malé děti, tak i pro nemocné se zažívacími potížemi.

projít na článek

Vánoční hrachová polévka od babičky

Štědrovečerní, vánoční hrachová polévka se podává všude tam, kde moc nechutná rybí ;). Hrachová polévka... Příspěvek Vánoční hrachová polévka od babičky pochází z Videorecepty

projít na článek

Zavařené lečo s klobásou

V Maďarsku, Polsku, i v Česku a na Slovensku je lečo považováno za tradiční jídlo a je velmi oblíbené ve střední Evropě, zejména v horkých letních měsících, kdy na vaší zahradě najdete lahodná rajčata a papriky, pokud budete mít štěstí, nebo alespoň je se

projít na článek