Filet mignon

Hovězí svíčková (v angličtině známá jako Fillet nebo Tenderloin) je nejkvalitnější a také nejdražší část hovězího, ze které se připravují jedinečné steaky. Minimální obsah tuku a jemná svalová vlákna zajišťují dokonalou křehkost každého sousta. Není proto divu, že steaky filet mignon jsou tolik oblíbené.

projít na článek

Recepty ze Skandinávie

S grilem Muurikka Smoker můžete grilovat, udit nebo péct maso, klobásy, ryby, zeleninu nebo třeba chleba. Každý pokrm vyžaduje různou dobu přípravy. Doba přípravy je závislá nejen na druhu pokrmu, ale i na jeho velikosti, konzistenci, obsahu tuku a množst

projít na článek

Kapr s bylinkovou krustou

V jednoduchosti je nejen krása a genialita ale i princip pro přípravu ryby, v tomto případě kapra. Stačí rozpálit troubu, promíchat máslo s bylinkami a strouhankou, osolit porce, pokrýt bylinkovou drobenkou a svižně upéct. A samozřejmě pak si užít šťavnat

projít na článek

S Muurikka Smoker griloval i pan Cuketka

Přečtěte si, jak byl s Muurikka Smoker spokojený jeden z nejuznávanějších českých blogerů píšících o jídle Martin Kuciel alias pan Cuketka. Gril vyzkoušel opravdu důkladně. Nespokojil se s klasickým využitím, pro přípravu různých druhů masa nebo zeleniny.

projít na článek