Finanční krize postihuje stále více lidí

Řešíte každý měsíc nedostatek finančních prostředků na vašem účtu nebo v peněžence? Nezbývá vám ani koruna na to, abyste si šetřili na horší časy? Říkáte si, jak to dělají ostatní?

projít na článek

Potřebujete pomoc s oddlužením?

Finanční krize doléhá na spoustu lidí a rodin. Týká se finanční krize i Vás a stále řešíte, jak ji vyřešit k lepšímu? Pokud uvažujete o konzultaci s finančním poradcem, pak jste na dobré cestě!

projít na článek

Řešíte finanční krizi? Pomůže Vám oddlužení.

Do finanční krize se může dostat v dnešní době opravdu každý. Do takové situace se můžeme dostat nejen vlastní vinou, ale také vinou někoho dalšího. Tak či tak, je finanční tíseň jedním z hlavních stresorů. Máte dluhy kam se podíváte, hrozí vám exekuce ne

projít na článek

Finanční krize může postihnout i vás

Doslechli jste se o svém známém, který se ocitl ve finanční krizi, a dokonce na něj byla uvalena exekuce? V životě by vás nenapadlo, že se to může týkat také vás?

projít na článek

Pobyty v klášterech

Stále více lidí se na mne obrací s prosbou o informace týkající se pobytů v buddhistických klášterech Thajska a Kambodže. Takže? Tady jsou V Thajsku a Kambodže je naprosto normální, že pokud se někdo dostane do těžké životní krize, která vytvoří neúnosný

projít na článek

Migrační krize eskaluje, za jeden den dorazilo na Kanárské ostrovy více než 700 imigrantů

Od dnešní půlnoci do večerních 20 hodin  dorazilo na Tenerife  423 lidí ve čtyřech lodích,  na Gran Canaria  199 osob  na dvanácti lodích,  na Lanzarote nejméně  73 ilegálních imigrantů na pěti lodích  a na Fuerteventuru  nejméně šest lidí na jedné  lodi.

projít na článek