FOFR je tady!

Společně s organizátory FOFRU vás zveme na 2. ročník festivalu krátkých studentských filmů. Od 30. 5. do 1. 6. v kině Kavalírka! FOFR-ozvěny: 11. 16 . listopadu 2024  v 3Kino ArtPasáži (Vodičkova 30, Praha 1) Program zde O festivalu: Studentský festival FOFR si klade za cíl propojit mladé filmaře mezi sebou. Zaměřujeme se na tvorbu všech mladých tvůrců ve věku 15-30 let, kteří mají chuť ukazovat své filmy a mluvit o nich. Hledáme především filmaře z České republiky, ale nabízíme i prostor pro filmaře z celého světa, převážně pak z Evropy. Pro festival je důležité, aby se filmy pouze nepouštěly divákům, ale aby se o nich především diskutovalo s ostatními tvůrci, ale i s diváky z řad širší veřejnosti. V rámci festivalových dnů (30. 5 – 1. 6.) máme naplánované diskuze po každém filmovém bloku, které budou vést filmoví profesionálové. Ještě důležitější než názory zkušených filmařů a filmových teoretiků, budou názory vrstevníků a diváků, kteří budou mít možnost se k jednotlivým filmům vyjádřit. Rádi bychom také tvůrcům zprostředkovali setkání s významnými českými režiséry. Spíš než jejich aktuální tvorbě, bychom se rádi věnovali jejich začátkům a studentské tvorbě. V rámci těchto setkání by se promítaly jejich prvotiny nebo studentské filmy. Chceme, aby tento festival byl maximálně inspirativní a prohluboval zájem o studentskou filmovou tvorbu. www.fofrfestival.cz The post FOFR je tady! appeared first on 3Kino MFF - Praha.

projít na článek

A JE TADY PÁTEK TŘINÁCTÉHO

Tak tady máme pátek 13., který je často považován za předzvěst smůly. Ono však záleží jakou optikou se člověk na události kolem sebe dívá.. Třináctka v tarotu symbolizuje smrt i znovuzrození.

projít na článek

LETNÍ SLUNOVRAT 2022 JE TADY

Jeden z nejmagičtějších dnů v roce je tady. Kdo by nemiloval letní Slunovrat? Okamžik, kdy k nám přichází skutečné léto. Navíc tohle období přináší do života nejrůznější zvraty, ale i potěšení a radost.

projít na článek

Nový rok je tady!

S novým rokem nová energie a důvod proč být s námi. Rok 2016 je tu a s ním i spousty plánů a předsevzetí. Na hodně z nich budete jistě potřebovat hodinky, obzvlášť, pokud jste si vzali do hlavy, že budete všude chodit včas. Samozřejmě se Vám budou hodit v

projít na článek

ČÍM SVĚTU OSOBNĚ PŘISPĚJI? JAKÝ ODKAZ TADY PO SOBĚ ZANECHÁM?

Myslím, že jedna z nejdůležitějších osobních vizí je vědomi toho, jak chci během svého života světu přispět a jakou stopu tady po sobě vůbec zanechám, protože všichni jsme tady opravdu jen na chvíli, ale z nějakého určitého důvodu existujeme. Je nádhera,

projít na článek

PRVNÍ RIFLE V ŽIVOTĚ.. PRÁVĚ TEĎ

A je tady opravdový podzim. A tak jsem nečekaně vyměnila své oblíbené šatičky a sukýnky za šedivé rifle. Asi mi tady nikdo neuvěří, ale tohle jsou mé první rifle v životě, které jsem si pro sebe teď koupila Jako fakt.. proměna se vším všudy.

projít na článek