FORD TRUCKS

Začátek letošního roku nám přinesl novou a významnou spolupráci se společností F TRUCKS a.s. Stali jsme se autorizovaným servisním partnerem pro nákladní vozidla FORD TRUCKS. K podpisu smlouvy došlo 25. ledna 2024. Věříme, že nám toto partnerství otevířá dveře ke skvělým příležitostem a podpoří náš další rozvoj. V loňském roce již proběhly velké přípravy. Školení, označení provozovny, naskladňování náhradních dílů.   Naše společnost má bohaté zkušenosti se servisem nákladních vozidel. Již 20 let servisujeme vozidla našich zákazníků i vlastní flotilová vozidla. Naše služby se neustále zdokonalují a věříme, že tato spolupráce přinese oboum stranám jen samé benefity. Společnost F TRUCKS a.s. je výhradním importérem a distributorem nákladních automobilů značky FORD TRUCKS v České Republice. Současně také řídí autorizovanou servisní síť v celé ČR. Naši zkušení zaměstnanci prošli již odborným technickým školením, které se týkalo tahačů FORD F-MAX a FORD CARGO. Děkujeme F-TRUCK a.s. za důvěru, kterou do nás vložili. V případě zájmu nás kontaktujte na telefonu +420 731 460 154, prostřednictvím e-mailu [email protected], nebo využijte formulář pro nezávaznou poptávku níže. Nezávazná poptávka (dotaz) [contact-form-7]   Příspěvek FORD TRUCKS pochází z Opravy a servis nákladních aut MALINA - VRŠE s.r.o.

projít na článek

Ford Survival Day: Na Katlově se sešla dobrá parta

Malebná příroda jezera Katlov, užitkové vozy Ford a rybářské náčiní – taková byla ve zkratce akce s názvem Ford Survival Day. Pozvaní hosté měli možnost vidět a vyzkoušet si většinu nabízených užitkových vozů Ford.

projít na článek

Ford Pro je připraven elektrifikovat produktivitu podnikání v Evropě, první vozy již sjíždějí z výrobní linky

Ford Pro již z továrny Ford Otosan v tureckém Kocaeli expeduje první vyrobené kusy užitkového elektromobilu E-Transit pro evropské zákazníky.

projít na článek

Ford posouvá v Goodwoodu hranice výkonu a inkluzivity elektrickým SuperVanem a „Very Gay“ Raptorem

Novátorské, oddělením Ford Performance připravené verze obchodně úspěšných užitkových modelů značky Ford se chystají vtrhnout na Festival rychlosti v Goodwoodu, který se koná ve dnech 23. až 26. června.

projít na článek

Ford ovládl trh s užitkovými vozy v Česku

Řidiči užitkových vozidel v České republice nejvíc věří značce Ford. Dokazují to data z prodejů za rok 2021. Nejoblíbenější jsou dodávky, které automobilka Ford nabízí v celé řadě užitkových a osobních variant a rovněž jako základ pro nespočet přestaveb.

projít na článek

Ford Pro představuje nový Transit Custom a digitální řešení zvyšující produktivitu na IAA 2022

Ford představuje řadu elektrifikovaných vozidel Ford Pro v čele se zcela novým modelem E-Transit Custom; společnost rovněž odhaluje kompletní řadu Transit Custom a ukazuje novou generaci nejprodávanějšího pick-upu Ranger. Ford Pro představuje revoluční pl

projít na článek