Greenspan: Řecko bude muset eurozónu opustit

Pátečnímu rally, vyvolanému silnými daty pracovních míst USA, z kraje nového týdne odzvonilo. Zlato v pondělí vzrostlo v průměru o 8 dolarů za unci, odrazilo se od třítýdenního nízkého hitu v předchozí páteční relaci, a to z důvodu poklesu dolaru. Zároveň evropské akcie utrpěly slabšími údaji z čínské ekonomiky, a v neposlední řadě se v [] The post Greenspan: Řecko bude muset eurozónu opustit appeared first on ETFs.cz.

projít na článek

Řecké volby: nyní je to již opravdu na ECB a EU

Výsledek řeckých voleb je horší, než se očekávalo. Bez ohledu na to, jak to nakonec dopadne, je projev nesouhlasu s úspornými opatřeními skutečně masivní. Ale mohlo by to být jen prázdné gesto, protože Řecko ve skutečnosti nemá moc na výběr: poslouchat Tr

projít na článek

Průvodce dovolenou v Řecku: kam se podívat a jak ušetřit

Je dovolená v Řecku pro vás to pravé? S našimi cestovatelskými tipy to snadno zjistíte. Nechte se inspirovat na dovolenou u moře, na kterou jen tak nezapomenete! Připravili jsme obsáhlý přehled toho, jaké památky, přírodní krásy a ubytování Řecko nabízí.

projít na článek

Nevzali vám dítě do školky? Obec bude muset sehnat jiné místo nebo to zaplatit

Vláda schválila novelu zákona o dětských skupinách, která přináí několik novinek, které mají umožnit snazí návrat rodičů do pracovního procesu.

projít na článek

Tipy z Číny #7

Dnes už kvůli nakupování nemusíte opustit pohodlí domova. Díky AliExpress už nemusíte ani ztrácet čas procházením řady e-shopů. Na AliExpress najdete vše. Nechejte se zlákat čínskými obchody, levným zbožím a dopravou zdarma!

projít na článek

Rokokový sál opraveného hradu ve Strakonicích bude přístupný i pro vozíčkáře

Výrazný počin v historii muzejnictví. Tak mluví odborníci o rozsáhlé rekonstrukci strakonického hradu, který nyní nabídne unikátní expozici o maltézských rytířích. Opravy trvající více než dva roky jsou u konce, ale lidé si budou muset na prohlídku ještě

projít na článek