HIMALÁJSKÁ SŮL

Himálajská sůl vznikla krystalizací mořské vody po celé miliony let v oblasti Himálaje. Sbírá se z úpatí Himálajských hor, ve velkém solném dole v Pákistánu, v druhém největším dole na světě. Himálajská sůl obsahuje až 84 prvků, které jsou pro naše zdraví nepostradatelné, včetně hořčíku, vápníku, chloru, fosforu či železa. Její růžové zabarvení způsobuje železo. V Himálajské soli se nacházejí i důležité stopové prvky jako selen, jód nebo měď. A co je podstatné neobsahuje žádné přidané chemické látky.

projít na článek

HIMALAJSKÁ SŮL - POKLAD NAZÝVANÝ BÍLÉ ZLATO

Himalájská sůl, obvykle dovážená z Pakistánu, obsahuje 84 přírodních složek a minerálů, které jsou nezbytné pro zdraví, a to včetně hořčíku, draslíku, vápníku, sodík, fosforu a železa. Typické růžové zbarvení je důsledkem malého množství oxidu železa (rez

projít na článek

Salted caramel overnight oats

Overnight oats, tedy ovesné vločky, které se nechají změknout přes noc v lednici jsou poslední dobou mojí oblíbenou zdravou snídaní. Zkoušeli jste už někdy příchuť saltem caramel? Není to sice úplně nejdietnější varianta, ale je tááák dobrá. Ingredience

projít na článek

Nakopněte před zimou vaši imunitu

Chladné podzimní a zimní měsíce s sebou přinášejí mnohem větší riziko různých nachlazení, viróz, chřipek a podobných nežádoucích onemocnění. Všude se píše, že bychom v této době měli konzumovat více vitamínů. Ale máte nyní chuť na saláty a syrovou zelenin

projít na článek