Hotely Dunas Hotels & Resorts v Maspalomas mění majitele

Společnost Hispania Activos Inmob iliarios zkompletovala převzetí čtyř hotelů společnosti Dunas Hotels & Resorts na Gran Canaria. celková částka investice dosáhne 92 milionů eur včetně rekonstrukcí. 

projít na článek

Seaside Hotels zahájil v Pasito Blanco výstavbu dvou luxusních hotelů

V lokalitě Pasito Blanco vyrostou dva hotely, jeden pětihvězdičkový a jeden v ještě vyšší kategorii, obdobné kvalitě jako j e hotel Grand Hotel Residencia v Oasis Maspalomas. Stavební práce započnou na jaře a potrvají asi 2,5 roku.

projít na článek

Parkování u majáku v Maspalomas je nyní výhodnější

Městská firma Emursa převzala správu parkovacího domu v Maspalomas a hned radikálně mění ceny, k velké radosti rezidentů i turistů. 

projít na článek

Hotely a ubytování RegioJet –⁠ aktuální nabídka čítá hotely, penziony a chaty v Česku i Rakousku

Věděli jste o tom, že prostřednictvím RegioJetu nemusíte nakupovat pouze jízdenky a letenky, ale i si zarezervovat stylové ubytování? Pod označením RegioJet Hotels se totiž skrývá hned několik hotelů, penzionů a chat, které můžete využít ke svému příštímu

projít na článek

Karneval Maspalomas 2019 připomene výročí letu Apollo 11

Jen několik hodin po skončení letošního karnevalu v Maspalomas , zveřejnili pořadatelé na svém FB profilu termín příštího ročníku karnevalu.  Karneval Maspalomas 2019 se uskuteční ve dnech 14. až 24.března (marca) 2019.  

projít na článek

TWO BRAND NEW STYLISH HOTELS IN THE VERY CENTRE OF PRAGUE

Autumn 2013 and spring 2014 have in common grand openings of two new hotels. PENTA HOTEL PRAGUE (227 rooms) and THE GRANDIOR PRAGUE (218 rooms) are the city center located modern 5* design hotels. Not just because of its excellent location, but with

projít na článek