Parkování u majáku v Maspalomas je nyní výhodnější

Městská firma Emursa převzala správu parkovacího domu v Maspalomas a hned radikálně mění ceny, k velké radosti rezidentů i turistů. 

projít na článek

V budově majáku v Maspalomas bude prodejna a informace

Vláda ostrova Gran Canaria rozhodla o udělení licence konsorciu firem Acciona a Lopesan na provedení rekonstrukce a rehabilitace majáku Maspalomas. Projekt zahrnuje řemeslnou dílnu a turistické informační středisko.

projít na článek

Ikona Maspalomas, hotel Oasis se nebude bourat, ale přestavovat. Architektonická památka bude zachráněna.

Ikona Maspalomas, do dějin Gran Canaria výrazně zapsan ý hotel RIU Oasis n edaleko majáku Faro Maspalomas, se nebude bourat, ale kompletně rekonstruovat. Zachráněna by tak měla být i podstatná část palmového háje, který se nachází v zadním traktu hotelu. 

projít na článek

Gran Canaria - pláž Maspalomas

Sedm kilometrů dlouhá pláž, perla jižního pobřeží Gran Canaria, to je pláž Maspalomas, táhnoucí se od San Augustinu až k majáku FARO. Využijte naši dopravu na tuto nádhernou pláž a spojte příjemné koupání například s prohlídkou promenády v Meloneras s nab

projít na článek

Pěšky přes duny k moři a dále po pláži k majáku

  Horký saharský písek, písečné duny vysoké až 20 metrů kdy nevidíte kolem sebe civilizaci, to vše můžete zažít při přechodu dun s následnou procházkou podél moře a dun na pláži v Maspalomas.  

projít na článek

Karneval Maspalomas 2019 připomene výročí letu Apollo 11

Jen několik hodin po skončení letošního karnevalu v Maspalomas , zveřejnili pořadatelé na svém FB profilu termín příštího ročníku karnevalu.  Karneval Maspalomas 2019 se uskuteční ve dnech 14. až 24.března (marca) 2019.  

projít na článek