Ikona Maspalomas, hotel Oasis se nebude bourat, ale přestavovat. Architektonická památka bude zachráněna.

Ikona Maspalomas, do dějin Gran Canaria výrazně zapsan ý hotel RIU Oasis n edaleko majáku Faro Maspalomas, se nebude bourat, ale kompletně rekonstruovat. Zachráněna by tak měla být i podstatná část palmového háje, který se nachází v zadním traktu hotelu. 

projít na článek

Seaside Hotels zahájil v Pasito Blanco výstavbu dvou luxusních hotelů

V lokalitě Pasito Blanco vyrostou dva hotely, jeden pětihvězdičkový a jeden v ještě vyšší kategorii, obdobné kvalitě jako j e hotel Grand Hotel Residencia v Oasis Maspalomas. Stavební práce započnou na jaře a potrvají asi 2,5 roku.

projít na článek

Nevyužité akvárium v přístavu Mogán se bude bourat, bude tam dětské hřiště, amfiteátr a rybářské muzeum

Španělská vláda uvolnila pro turistic ký jih ostrova Gran Canaria mimořádné  finanční prostředky ve výši 1 milion eur. Po lovinu z této částky získá Maspalomas a druhou turisty oblíbený přístav Mogán. 

projít na článek

Program Silvestrovských oslav v Maspalomas

Párty vybavení, živá hudba a churros s čokoládou zdarma, taková bude Silvestrovská noc v Maspalomas. 

projít na článek

Maspalomas očekává na květnové Gay Pride až 150 tisíc návštěvníků

Tak jako každý rok, i letos v květnu, se bude konat v Maspalomas tradiční Gay Pride. Ta letošní bude mimořádná mimo jiné i tím, že její součástí bude korunovace vítěze soutěže Mr. Gay World. 

projít na článek

V Maspalomas na Gran Canaria se bude asfaltovat 32 ulic

Radnice města San Bartolomé, pod kterou spadá i největší kanárská turistická oblast Maspalomas, rozhodla o velké investici do opravy městských komunikací.

projít na článek