HOVĚZÍ MASO Rindfleisch - Beef meat

200 g Biftek se smetanovo-pepřovou omáčkou (1,7) 330,- Beefsteak mit Pfeffer-Sahne sauce Beefsteak with creamy pepper sauce 200 g Tatarský biftek s topinkami (6 kusů) (1,3,10) 330,- Tatarbeefsteak mit Toast Steak tartare with toast 200 g Medailonky ze svíčkové se zelenými fazolkami na slanině s pečenou bramborou se zakysanou smetanou (1,7) 340,- Lenden Medaillons auf Speck mit grünen Bohnen mit Ofenkartoffel mit Sauerrahm Tenderloin medaillons on bacon...

projít na článek

VEPŘOVÉ MASO Schweinefleisch - Pork meat

200 g Panenka špikovaná slaninou s hořčičnou omáčkou (1,7,10) 245,- Schweinfilet gespickt mit Speck und mit Senfsauce Tenderloin larded with bacon, in mustard sauce 200 g Vepřové medailonky s grilovanou zeleninou (1) 245,- Schweinemedail

projít na článek

Těstoviny Teigwaren - Pastes 250 g

1. Ragú – mleté maso (1,3) 190,- Gemahlen Fleisch Ground meat 2. Aglio, olio, peperone – česnek, olej, feferonky (1,3) 180,- Knoblauch, Öl, Chillipaprikas Garlic, oil, chilli pepper 3. Carbonara – slanina, vejce, smetana, cibule (1

projít na článek

Recept 1

Hovězí plátky se sýrem suroviny: 4 hovězí plátky 100 g sýra 50 g slaniny sůl pepř 2 cibule 2 lžíce rajčatové šťávy 1 lžíce hladké mouky 1/4 l mléka postup: Hovězí plátky naklepeme, osolíme aopepříme, na každý plátek poklademe slaninu, sýr ana kolečka nakr

projít na článek

Recept 9

Vklepávané roštěnky suroviny: 3 roštěnky (můžeme použít hovězí nebo vepřové libové maso) sůl pepř vejce máslo postup: Roštěnky osolíme, opepříme apo obou stranách vklepeme strouhanku. Plátky masa obalíme vrozšlehaném vejci apo obou stranách zprudka opečem

projít na článek

ČESKÁ KUCHYNĚ Tschechische Küche - Czech cuisine

2 ks Pečené kachní stehýnko s houskovým knedlíkem a červeným zelím (1,3,7) 250,- Gebratenes Entenbein mit Sammelknödeln und Rotkohl Roasted duck leg with dumplings and red cabbage 150 g Guláš s houskovým knedlíkem a cibulkou (1,3,7) 195,-

projít na článek