200 g Panenka špikovaná slaninou s hořčičnou omáčkou (1,7,10) 245,- Schweinfilet gespickt mit Speck und mit Senfsauce Tenderloin larded with bacon, in mustard sauce 200 g Vepřové medailonky s grilovanou zeleninou (1) 245,- Schweinemedaillons mit gegrilltem Gemüse Pork medallions with grilled vegetables 200 g Marinovaná krkovička na černém pivu (1,12) 220,- Mariniertes Schweinsteak auf schwarzen Bier Marinated pork steak on black beer 200 g Smažené říz...
500 g Grilovaná vepřová žebra na medu (nebo uzená) (1) 450,- Gegrillte Schweinrippen auf Hönig, Brot (oder Geräucherte Rippen) Grilled pork ribs on honey, bread 1 ks Vepřové koleno s křenem, hořčicí a chlebem 480,- Schweinshaxe mit Meerr
projít na článek1. Ragú – mleté maso (1,3) 190,- Gemahlen Fleisch Ground meat 2. Aglio, olio, peperone – česnek, olej, feferonky (1,3) 180,- Knoblauch, Öl, Chillipaprikas Garlic, oil, chilli pepper 3. Carbonara – slanina, vejce, smetana, cibule (1
projít na článek200 g Biftek se smetanovo-pepřovou omáčkou (1,7) 330,- Beefsteak mit Pfeffer-Sahne sauce Beefsteak with creamy pepper sauce 200 g Tatarský biftek s topinkami (6 kusů) (1,3,10) 330,- Tatarbeefsteak mit Toast Steak tartare with toast
projít na článekVklepávané roštěnky suroviny: 3 roštěnky (můžeme použít hovězí nebo vepřové libové maso) sůl pepř vejce máslo postup: Roštěnky osolíme, opepříme apo obou stranách vklepeme strouhanku. Plátky masa obalíme vrozšlehaném vejci apo obou stranách zprudka opečem
projít na článek150 g Utopenci s chlebem a beraním rohem (1,12) 85,- “Ertrunkene” – eingelegte Wurst “Drowned mans” – pickled sausage 100 g Nakládaný hermelín, chléb (1,7) 95,- Einlege Käse Hermelin Pickled cheese Hermelin 150 g Vepřová tlačenka
projít na článek