HURACÁN NA FESTIVALU LIFE!

Nakouknout do kokpitu závodního speciálu Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO budou moci návštěvníci sportovně-zábavního festivalu LIFE!, který ovládne brněnské výstaviště. Nejrychlejší cupové auto na světě v expozici doplní i luxusní obytný vůz, který tým při závodech používá.

projít na článek

Lamborghini Huracán LP610-4

Základní parametry k vozu: Objem motoru5 204 cm³, V10Maximální výkon460 kW (610 koní)Točivý moment600 NmMaximální rychlost325 km/hZrychlení 0-1003,0 sSprint na 400mpod 11 s The post Lamborghini Huracán LP610-4 first appeared on

projít na článek

Mistři světa David Odstrčil a Tara Bohak na brněnském Festivalu

Taneční pár David Odstrčil – Tara Bohak, který letos v srpnu získal historicky první titul mistrů světa v tanečním sportu pro Českou republiku, se stal tváří víkendového Festivalu Life!

projít na článek

Rekordní víkend na Olympijském festivalu v Brně

Návštěvnost Olympijských festivalů v Brně a Ostravě se o víkendu přehoupla přes 100 000 návštěvníků. Jen v sobotu dorazilo na Výstaviště Brno 23 165 lidí. Bronzová česká neděle (díky medaili rychlobruslařky Karolíny Erbanové) opět přenesla skvělou olympij

projít na článek

VIDEO: „240 KM/H, SMYK, NÁRAZ.“ Těžká nehoda Formánka v Imole

Velmi těžkou nehodu měl pilot týmu Mičánek Motorsport powered by Buggyra Bronislav Formánek v Imole. Z děsivě vypadající havárie vyvázl s lehkými zraněními, nové Lamborghini Huracán je ale zničené.

projít na článek

MIČÁNKŮV TÝM OTEVÍRÁ JUNIORSKÝ PROGRAM

Mičánek Motorsport powered by Buggyra bude se dvěma vozy Lamborghini Huracán startovat v zónovém mistrovství FIA CEZ. K prestižnímu šampionátu Lamborghini Super Trofeo Europe si tak přidá ještě jeden stálý program na víc.

projít na článek