I 4 cm čtvereční dokážou velké divy (aneb vliv čichu na lidskou psychiku)

Čich — smysl, nad kterým se málokdo vběžném životě pozastavuje. Naopak, bereme jej jako přirozenou součást, nic příliš vyjímečného. Pomáhá nám rozlišovat příjemné anepříjemné vůně, odhalit nebezpečí (kouř, plyn aj.), navodit příjemnou atmosféru nebo dokonce léčit.  Zamysleli jste se někdy nad tím, jak moc nás čich vlastně ovlivňuje? Jak důležitý je pro naše každodenní fungování? [...] Read More... The post I 4 cm čtvereční dokážou velké divy (aneb vliv čichu na lidskou psychiku) first appeared on Voňky.cz.

projít na článek

Káva a psychika: Jaký vliv má oblíbený nápoj na naše duševní zdraví?

Káva je pro mnohé z nás neodmyslitelnou součástí každodenního života. Tento oblíbený nápoj nám pomáhá nastartovat den a udržovat energii, ale jaký vliv má na naši psychiku?

projít na článek

Jak mohou linky důvěry pomoci při aktuálních krizích?

Rozhovor s vedoucí Pražské linky důvěry o zkušenostech s aktuálním zvládáním současných krizí s podporou pracovišť distanční krizové pomoci v pořadu Svět za hranicemi: Vliv zahraničních krizí na psychiku člověka.

projít na článek

Koeficient daně z nemovitosti 2017 – výpočet, sazby a změny

Kolik v roce 2017 vlastně zaplatíte na dani z nemovitosti? Ušetříte, nebo si naopak oproti minulému roku připlatíte?Tak o tomto tématu bude dnešní článek. Povíme si něco o výpočtu daně z nemovitosti a dalších zajímavých informací k tomuto tématu. Výpočet

projít na článek

České centrum signálních zvířat, z.s.

Centrum se zabývá výzkumem diagnostiky a výcvikem psů pro včasné vyhledávání nádorových onemocnění pomocí jejich čichu. www.signalnizvirata.cz The post České centrum signálních zvířat, z.s. appeared first on Advent plný Křídlení .

projít na článek

Vymalování bytu aneb Jak na to

Mohlo by se zdát, že jednoduchá aktivita, jakou je malování bytu, bude hračkou. Nenechte se zmást, i ta totiž vyžaduje Read More... The post Vymalování bytu aneb Jak na to appeared first on Bydlení v Praze.

projít na článek