Jachting: Co se děje v Haagu?

Mistrovství světa olympijských tříd, které je zároveň první olympijskou kvalifikací a jede se v Haagu, se přehouplo do své druhé poloviny.

projít na článek

Kultovní olympijské regaty jako virtuální

Mezinárodní jachtařská federace World Sailing a přední světová platforma pro digitální jachting Virtual Regatta spustily několik velkých olympijských regat. Regaty na celém světě byly zrušeny nebo odloženy v důsledku pandemie koronaviru, a tak pokud vám z

projít na článek

Český tým na MS v Haagu zůstal těsně za medailemi

V holandském přístavu Scheveningen nedaleko Haggu skončilo ve čtvrtek 14. července juniorské mistrovství světa World Sailing. Celý závod se odjel ve slabém větru a silném proudu. Naši závodníci si s danými podmínkami poradili dobře.

projít na článek

Naši olympionici se připravují na vrchol sezony

První kvalifikace pro olympijské hry v Paříži 2024 se nezadržitelně blíží. A naše početná výprava se na ni připravuje různě. Někdo závodí, někdo testuje vody v okolí Haagu, kde se kvalifikace od 11. do 20. srpna pojede.

projít na článek

Kdo bude bojovat o olympiádu v Paříži?

Od 11. do 20. srpna se v nizozemském Haagu pojede nejdůležitější závod letošní sezony – mistrovství světa olympijských tříd, které je zároveň první kvalifikací na olympijské hry v Paříži. Tedy pro jachtaře správně v Marseille, kde je připravená olympijská

projít na článek

Čas na nový sport – začni s jachtingem!

Hledáte vhodný sport pro své děti? Chcete, aby u něj vydržely celý život, našly partu kamarádů a podívaly se do světa? Vyberte si právě jachting!

projít na článek