Jachting v době korony

Na Maltě, v Cádizu, na Sicílii, na Kanárských ostrovech nebo v Itálii – tam všude se během posledních měsíců vypravili naši reprezentanti, aby mohli trénovat a připravit se na případnou poslední možnost kvalifikace na olympiádu. Trénovat odjeli nejen dospělí reprezentanti, ale také naši junioři i děti.

projít na článek

Kultovní olympijské regaty jako virtuální

Mezinárodní jachtařská federace World Sailing a přední světová platforma pro digitální jachting Virtual Regatta spustily několik velkých olympijských regat. Regaty na celém světě byly zrušeny nebo odloženy v důsledku pandemie koronaviru, a tak pokud vám z

projít na článek

Čas na nový sport – začni s jachtingem!

Hledáte vhodný sport pro své děti? Chcete, aby u něj vydržely celý život, našly partu kamarádů a podívaly se do světa? Vyberte si právě jachting!

projít na článek

Jachting má za sebou první letošní závodní víkend

O víkendu 16.–17. 5. se hned na několika českých vodách konečně rozjela závodní jachtařská sezona. Vítr byl ale slabý, a tak se ne všechno podařilo odjet.

projít na článek

Akční jachting na Vltavě

Deset posádek z celé republiky, tři závodní dny, pětadvacet rozjížděk, jednobodový rozdíl mezi stříbrem a bronzem, náročné vltavské podmínky – takový byl první díl série České jachtařské ligy.

projít na článek

„Wochenspiegel“ – Czech

V „Wochenspiegel“ v okrese Dahme-Spreewald měli umělci příležitost vyjádřit své osobní zkušenosti a myšlenky o pandemii korony. Července 2021 Ludvík Feller informoval o jeho zkušenostech. Der Beitrag „Wochenspiegel“ – Czech erschien zuerst auf Ludvik Fel

projít na článek