Potřebujete: sáček jáhel, celer asi 200 g, dvě mrkve, jednu cibulku, kávovou lžičku mletého kmínu, kávovou lžičku kurkumy, mořskou sůl, kousek koriandru, bazalku - klidně i sušenou pokud nemáte čerstvou, máslo, sezamový olej. Jáhly spaříte 2x vařící vodou, kterou slijete, tím je zbavíte hořkosti. Poté je zalijete vodou, uvaříte je společně s nakrájenou zeleninou. Až se uvaří, přidáte vše ostatní. Promixujete kaši třeba ponorným mixérem. Můžete dle libosti posypat i čerstvými bylinkami,...
Celozrnné obiloviny Nehlazená (natural) rýže, jáhly(loupané proso), pšenice, pšenice špalda, kus-kus (granulky z pšeničné mouky), bulgur, ječmen(nejznámější forma ječmene jsou kroupy), oves (nejčastěji ovesné vločky), žito, kukuřice (kromě celé vaře
Směs na obalování Hraška je unikátní český výrobek na čistě rostlinné bázi, bez jakýchkoli přídavných látek. Název odkazuje k tomu, že hlavní složkou této delikatesy je hrách. Dále pak obsahuje směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), česnek, sůl, směs koře
projít na článekIngredience: Rýže basmati, mrkev, cuketa, můžete i žampiony, řapíkatý celer, hrášek, čínské zelí nebo ledový salát, tofu, semínko slunečnice, sezamu, zelená nať. 1.Uvaříme si rýži basmati 2. Na ol. oleji orestujeme řapíkatý celer, přídáme trošku kurkumy a
projít na článek11. 11. – 20.11.2022 Svatomartinské menu Předkrm: Husí játra na červeném víně s pečivem 132 Kč Polévka:Husí kaldoun se zelen
projít na článek