Jak dlouho vydrží ovoce?

Mísa plná ovoce a zeleniny, 74 dní a fotoaparát. Co se asi může stát? Uvidíte šokující video...

projít na článek

Rozložení zajíce

Jak dlouho vydrží mrtvý zajíc ležet v lesíku? Upozornění - video není určeno pro slabé povahy.

projít na článek

Jablečná povidla od babičky pečená v troubě

Povidla jsou potravina kašovité konzistence. Vyrábí se ze sladkého ovoce, nejčastěji ze švestek, jablek či hrušek. Na rozdíl od marmelád a džemů se povidla tradičně vyráběla bez přídavku cukru vařením ovoce až do zahuštění nebo vypékáním na pekáči. Původn

projít na článek

Kalanchoe

Kalanchoe neboli kolopejka je nenáročná a odolná rostlina, která se dobře hodí do suchých, teplých bytů. Tato hrnková květina dosáhla v posledních letech doslova závratné kariéry, protože oproti tradičním běžným kvetoucím hrnkovým květinám, jako jsou u ná

projít na článek

Příběh šťavnatého ovoce

Další velice pěkné video, které zachycuje, jak se projevuje zub času na ovoci. Tentokrát ovšem pozpátku - tedy ze stádia, ve kterém by jej zcela určitě nikdo neokusil, až po stádium, kde ovoce přímo vybízí k ochutnání.

projít na článek

Zavařování kysaného zelí

Kysané zelí obsahuje řadu vitamínů a zdraví prospěšných látek. V minulosti bylo využíváno jako dostupný zdroj vitamínu C v období zimy, kdy byl nedostatek čerstvého ovoce a zeleniny. Domácí kysané zelí se s tím z obchodu nedá srovnat ani v chuti, ani v ob

projít na článek