Příběh šťavnatého ovoce

Další velice pěkné video, které zachycuje, jak se projevuje zub času na ovoci. Tentokrát ovšem pozpátku - tedy ze stádia, ve kterém by jej zcela určitě nikdo neokusil, až po stádium, kde ovoce přímo vybízí k ochutnání.

projít na článek

Jablečná povidla od babičky pečená v troubě

Povidla jsou potravina kašovité konzistence. Vyrábí se ze sladkého ovoce, nejčastěji ze švestek, jablek či hrušek. Na rozdíl od marmelád a džemů se povidla tradičně vyráběla bez přídavku cukru vařením ovoce až do zahuštění nebo vypékáním na pekáči. Původn

projít na článek

Jak dlouho vydrží ovoce?

Mísa plná ovoce a zeleniny, 74 dní a fotoaparát. Co se asi může stát? Uvidíte šokující video...

projít na článek

PROJEKT FELITI KASTRUJE – PŘÍBĚH č. 9120 Kroměřížsko nám přináší příběh další

PROJEKT FELITI KASTRUJE – PŘÍBĚH č. 9120 Kroměřížsko nám přináší příběh další z vykastrovaných kočiček. Tato kočička žije na samotě uprostřed polí, kde se bohužel začaly nekontrolovatelně množit. Pochází z mnoha koťátek, které se zde každoročně vyskytují

projít na článek

Jak se bezsrsté opice obalovaly látkami

Kniha s ohromujícím množstvím detailů popisuje příběh textilu jako příběh naší vynalézavosti

projít na článek

Segedínský guláš

Segedínský guláš je častým pokrmem českých hospod a restaurací, jeho hlavními ingrediencemi, bez kterých se neobejde a které jsou pro něj charakteristické, jsou vepřové maso a kysané zelí. A co že to vlastně ten segedínský guláš je? Kousky dušeného, šťavn

projít na článek