Jak poslat balík do zahraničí? Zn. Rychle, spolehlivě a levně!

Provozujete e-shop a chystáte se expandovat do zahraničí? V tom případě budete muset vyřešit zásadní problém. Zákazníci si potrpí na rychlou, levnou a spolehlivou dopravu. Jenomže co když vám podmínky velkých dopravců nevyhovují a z důvodu menšího objemu balíků nedosáhnete na speciální tarify? Nechcete-li riskovat faux pas s neznámými firmami, vyzkoušejte službu BALÍKSERVIS. Prozradíme vám, jak funguje. Služba BALÍKSERVIS je odpovědí na otázku, jak poslat zásilku z pohodlí domova, aniž byste museli vážit cestu na poštu nebo pobočku dopravní společnosti. A když budete potřebovat, můžete si dopravu objednat i z opačného konce světa. Kurýr se dostaví ve smluvený čas na vámi určeném místě, přebere zásilku a dopraví ji na doručovací adresu. U předání nemusíte fyzicky figurovat, protože úhrada probíhá převodem na účet nebo kartou přes zabezpečenou platební bránu PayU. V praxi tak může balík odevzdat některý z vašich zaměstnanců. Velkou výhodou BALÍKSERVISU je velké pole působnosti. Firma umožňuje poslat balík do zahraničí v rámci celé Evropy včetně Turecka. Ceník vás příjemně překvapí – přesnou cenu se dozvíte po zadání parametrů zásilky. Objednávka krok po kroku Poslat balík do zahraničí už nemůže být jednodušší. Hned na úvodní straně webu vyplníte přehledný formulář, do kterého zadáte rozměry zásilky, nastavíte případné pojištění a vyplníte adresy odesílatele a příjemce. Poté provedete platbu a o nic víc se nestaráte. S BALÍKSERVISEM můžete posílat i nadměrné zásilky Ale jak poslat velký balík? Stejně snadno jako menší zásilku. Pro BALÍKSERVIS je přeprava nadměrných zásilek stejně samozřejmá, a to do maximální hmotnosti 700 Kg. Rozměry větších kusových zásilek jsou limitovány na 2x2x3 m. Chcete-li se o české službě BALÍKSERVIS dozvědět více, pokračujte na www.balikservis.cz.The post Jak poslat balík do zahraničí? Zn. Rychle, spolehlivě a levně! first appeared on Online-podnikani.cz.

projít na článek

DIY dárky: 4 tipy na rychlé a levné dárky k Valentýnu na poslední chvíli

Už máte pro vaši druhou polovičku dárek na Valentýna? Ne? Nezoufejte, přinášíme vám rychlé a levné tipy na DIY dárky na Valentýna.

projít na článek

Levné letenky? Známe 3 tipy, jak koupit letenky levně

Chystáte neodkladnou cestu do cizí země? Nebo jen toužíte poznat nová místa a kultury? Jedním z hlavních výdajů vaší cesty bude bezesporu letenka. Najít levné letenky bývá mnohdy oříšek. Přinášíme řešení! Poradíme, jak získat letenky levně ať už jste stud

projít na článek

Jak zhubnout břicho?

Obézní se necítíte ale břicho se vám zhubnout nedaří? Může to mít řadu důvodů. To ale vůbec nevadí, při správné životosprávě s tukem nakonec zatočíte. Ptáte se, jak rychle zhubnout? Pojďme se podívat, jak zhubnout břicho rychle, levně a trvale.

projít na článek

Souboj titánů: AliExpress vs. eBay

Pokud jste si oblíbili levné nakupování ze zahraničí, pravděpodobně máte mezi obchody svého favorita. Ale napadlo vás někdy, v čem jsou jeho silné a slabé stránky? Rozhodli jsme se pro vás srovnat AliExpress s eBay!

projít na článek

Na co nezapomenout při pojištění auta do zahraničí

Při cestování autem do zahraničí je důležité mít auto pojištěné, abyste byli chráněni v případě nehody nebo jiného problému. Je však důležité si uvědomit, že pojištění auta pro jízdu v zahraničí je něco jiného než pojištění pro jízdu v České republice.

projít na článek