Jak přilákat více hostů do vaší restaurace

Na otázku, jak mít více hostů v restauraci, existuje mnoho odpovědí, a zřejmě vás jako první napadne příjemné prostředí, přijatelné ceny a špičkoví kuchaři, kteří nevytvoří pokrm, ale doslova labužnický, umělecký výtvor. To ale není zdaleka vše, čím přilákat klientelu právě k vám. Výzdoba stěn některé restaurace sice nabídnou skvělé menu, ale připadáte si tu jako v temné kobce. Máte-li možnost, využijte vhodných fototapet anebo přímo malířů, kteří svedou hezké krajinné panorama. Pomůže vám i bytový architekt Barvy lidé se budou lépe cítit tam, kde převládají pestré barvy. Nezapomínejte interiér restaurace prosvětlit pastelovými tóny a vzájemnými kontrastními kombinacemi žluté, modré, zelené, fialové a červené. Může vám v tom pomoci i bytový architekt. Ovocné šťávy když se vás servírka zeptá ještě před objednávkou pokrmů, co si dáte k pití, většinou padnou výrazy, jako pivo, víno, minerálka nebo džus z kartonové krabice. Což takhle nabízet lidem mnohem zdravější i chutnější alternativu čerstvě vylisované ovocné šťávy? Je v nich doslova příval energie, a to ocení každý! Článek Jak přilákat více hostů do vaší restaurace se nejdříve objevil na HS Hronov.

projít na článek

Uzavření restaurace o víkendech

Po dobu omezení dle nařízení vlady na výdejí okénko bude restaurace o víkendech uzavřena The post Uzavření restaurace o víkendech appeared first on Restaurace Sport.

projít na článek

Restaurace a penzion u Doubků

Penzion U Doubků se nachází v klidné zástavbě městské části Poštorná západně od centra Břeclavi. Penzion disponuje 9 pokoji s možností ubytovat až 18 hostů. Ubytovací prostory nabízí bezplatné bezdrátové připojení na internet

projít na článek

Restaurace a penzion u Doubků

Penzion U Doubků se nachází v klidné zástavbě městské části Poštorná západně od centra Břeclavi. Penzion disponuje 9 pokoji s možností ubytovat až 18 hostů. Ubytovací prostory nabízí bezplatné bezdrátové připojení na internet

projít na článek

Víte, kde koupit kvalitní konzervované ovoce i zeleninu nejen pro restaurace?

Kvalitní restaurace i jiné gastro zařízení, které připravují pokrmy zákazníkům, se vždy snaží používat jen nejlepší suroviny, z nichž je radost připravovat lahodná jídla. Pokud patříte k těm, kterým na chuti, vůni i vzhledu potravin záleží, vsaďte na prod

projít na článek

Marketing pro restaurace v covidové krizi

Současná situace nepřeje mnoha odvětvím, na které tvrdě dolehla opatření vlády. Ale asi nejvíc zasaženými jsou restaurace a další gastro provozy. Sám mám několik přátel, kteří provozují restaurace nebo bary a moc rád bych jim alespoň radou a zkušenostmi t

projít na článek