Jak se starat o mobilní telefon, aby vám co nejdéle vydržel: Pozor na aktualizace a počasí

Mobilní telefon je náš nejlepší moderní kamarád, partner i miláček v jednom. Nosíme ho až nezdravě úplně všude, kam se jen hneme. Ale pokud chcete, aby vám dlouho dobře sloužil, je potřeba se o něj také náležitě starat. Čím telefonu prodloužíte život, abyste spolu žili šťastně co nejdéle?

projít na článek

Odvykání kouření formou mobilní služby

Protipandemická opatření spojená s omezením pohybu budou platit ještě několik příštích týdnů. Proto vám nabízíme odvykání kouření formou mobilní služby. Příspěvek Odvykání kouření formou mobilní služby pochází z Jak přestat kouřit, Biorezonance | eXnico

projít na článek

Jak nezabít pokojovky: Pozor na začátečnické chyby! Zapomeňte na příliš lásky a zkuste mobilní aplikaci

Také byste chtěla, aby se to u vás doma zelenalo, ale moc dobře si pamatujete, že jste zahubila i kaktus? Květiny k vám chodí zemřít a označení ”nenáročná pokojovka pro každého” jste už několikrát vyvrátila jako nepravdu? Měla jsem to úplně stejně.

projít na článek

Video: Dej si pozor na pády!

Nestíháte umýt nádobí? Potřebujete tři, čtyři minutky na dokončení úklidu? Pusťte svým ratolestím naučné video o tom, jak na sebe dávat pozor, a tak se vyhnout ošklivým pádům. The post Video: Dej si pozor na pády! appeared first on Dětství bez úrazů.

projít na článek

Aktualizace Všeobecnch obchodnch podmnek služeb freeSAT pro Českou republiku

Aktualizace Všeobecnch obchodnch podmnek služeb freeSAT pro Českou republiku. 1. 7. 2022 vstoup v platnost nov Všeobecn obchodn podmnky.

projít na článek

Papučový den

Nazujte si ve středu 11. 10. 2023 na cestu do práce, do školy, zkrátka kamkoli papuče! Pomůžete nám šířit povědomí o mobilní hospicové péči a ukážete, že podporujete její smysl. Dejte vědět lidem kolem sebe, že mobilní hospice pomáhají důstojně žít našim

projít na článek