Uvařte si velký hrnec čerstvého leča, dokud je letní zelenina ještě v kondici! Kdy jindy než teď dostanete za dobrou cenu polní papriky a rajčata, která mají na rozdíl od těch zimních opravdovou vůni a chuť. Co nesníte, můžete zavařit na zimu. Tato barevná směs přijde určitě k chuti, ať už jako základ dalších jídel, nebo jen tak s vajíčkem a čerstvým chlebem jako rychlá večeře.
Lečo, řeklo by se, že je typické pro maďarskou kuchyni, ale jeho původ je ve skutečnosti v Srbsku. Lečo si oblíbili v mnoha zemích. Z tohoto důvodu jsou pravidla jeho přípravy odlišná. Ingredience, dokonce i jejich konzistence, se od sebe liší. Nabízíme n
projít na článekV Maďarsku, Polsku, i v Česku a na Slovensku je lečo považováno za tradiční jídlo a je velmi oblíbené ve střední Evropě, zejména v horkých letních měsících, kdy na vaší zahradě najdete lahodná rajčata a papriky, pokud budete mít štěstí, nebo alespoň je se
projít na článekLečo je pokrm typický pro maďarskou kuchyni. K jeho přípravě je třeba hlavně paprika, rajčata a cibule. U nás se lečo připravuje především v době, kdy je dostatek zeleniny na zahrádce, protože tak dochází k jejímu rychlému zpracování.
projít na článekLečo je pokrm původně z Maďarska, ale jeho obměny nalezneme jak v Rumunsku, Bulharsku, Řecku, tak i u nás. Lečo je nesmírně zdravý a hlavně laciný pokrm, který uvaříte takřka kdykoliv, pokud máte v lednici alespoň trochu zeleniny – rajčata, papriku a něja
projít na článekPomocí tohoto receptu připravíte dokonalé vaječné lečo: můžete si ho vychutnat s klobásou i bez. Vaječné lečo je vydatné jídlo, které je fantastické i ve vegetariánské verzi vařené s tukem a klobásou.Vaječné lečo je snadné a relativně levné letní jídlo. D
projít na článek