Je možné absolvovat nákupy s partnerem?

Poměrně hříšnou zálibou každé ženy je nakupování. Určitým způsobem ženy utrácení peněz vzrušuje a naplňuje jejich touhy po tom, mít všechno to, bez čeho nemůžou žít radostně a spokojeně. A co je pro každou ženu naprosto důležité je to, aby si mohla nakoupit sama nebo ve společnosti svých dobrých a možná i stejně marnivých kamarádek. Ovšem, je možné absolvovat nákupy i v přítomnosti vašeho partnera nebo je to spíše zkouška odvahy a rovněž i vašeho vztahu? Potraviny a drogerie Když už nějaký nákup s partnerem absolvujete, týká se to převážně potřeby doplnit potraviny. I v takovém případě vám však tato činnost může přijít náročná a psychicky vyčerpávající. Z nějakého důvodu mají ženy tendenci utrácet i za jídlo daleko více peněz než muži. Vy myslíte na zásoby, nějaké praktické potraviny a samozřejmě i na děti, kterým chcete dopřát více, než byste možná měly. Chlap se však na jídlo dívá z hlediska okamžité spotřeby a mnohdy nakoupí jenom to, co v nejbližší době hodlá sníst. Muži tedy raději dělají menší nákupy, a to pouze aktuálních potravin a nepřehánějí to s jejich množstvím, ale ženy si neodpustí mnohdy plný vozík někdy i zbytečností, ze kterých ještě nevědí, jestli něco vytvoří. Drogistické zboží je kapitolou, která si zaslouží velkou dávku mužské trpělivosti. Jistě se netajíte tím, že si na kosmetiku všeho druhu potrpíte a čas strávený v drogerii se vám mnohdy prodlouží i na hodinu. Partner ovšem pro všechny značky, druhy a typy vašich kosmetických vychytávek, mít pochopení nemusí a v případě, že to není nutné, tomuto obchodu se s jeho maličkostí vyhněte. Oblečení a poradce Muži nemají problém s tím, aby šli s jejich partnerkami do obchodu vybírat nové oblečení. Mají zpravidla výtky vůči jejich utrácení za všechny ty věci, které ani nevynosí. Dalším důvodem, proč nemají touhu jít s vámi nakupovat, může být právě ženská nerozhodnost a váhavý postoj vůči někdy až nepochopitelným kouskům. Ovšem, pokud chcete vědět, co se opravdu mužům (nebo speciálně tomu vašemu) líbí a chcete slyšet objektivní názor na váš vzhled v tom, co vám právě padlo do oka, rozhodně nemějte obavy z toho, partnera sebou vzít! Svým způsobem může být jeho přítomnost pro vás nejen časově výhodná, kdy vás nenechá strávit promarněné hodiny u něčeho, co si stejně nekoupíte, ale i finančním přínosem, kdy vám určí nějaký limit, díky čemu nebudete mít později výčitky, že jste to opět s penězi přepískly. Článek Je možné absolvovat nákupy s partnerem? se nejdříve objevil na Menergo.

  • Web: Menergo
  • Aktualizace: 5.9.2023
projít na článek

Nákupy s Maminkou – vánoční nákupy jsou tu!

Využijte jedinečnou příležitost nakoupit dárky od Frais Monde se slevou 15 %! The post Nákupy s Maminkou – vánoční nákupy jsou tu! appeared first on Frais Monde.

projít na článek

Za nákupy perník zdarma

Přijeďte na velikonoční nákupy do Trefy. Jako bonus obdržíte při nákupu nad 400 Kč perník zdarma. Akce s perníkem platí od 3.4.-4.4.2015.

projít na článek

Speciální nabídka pro Trefa Suché Vrbné

Za nákupy od 18.3. do 24.3.2015 vás odměníme dvojnásobkem bodů zákaznického klubu Trefa. Přijďte se podívat na nově otevřenou prodejnu Trefa v Suchém Vrbném a získejte 2x více bodů za vaše nákupy.

projít na článek

Bioveta je partnerem Českého skokového poháru 2020

Opatření proti šíření koronaviru se uvolňují, a tak Český skokový pohár oznámil datum začátku domácí extraligy, která bude podporována Biovetou, jakožto zlatým partnerem.

projít na článek

Jak na miminko ?

Jak otěhotnět? Rozhodli jste se s vaším partnerem, že chcete miminko? Gratulujeme, ale současně varujeme – právě jste se ocitla na začátku poměrně složitého životního období. Těhotenství je třeba naplánovat a seznámit se s celou řadou různých věcí. Na za

projít na článek