Ječné zrno

Ječné zrno bývá nevzhledné, ale je obvykle neškodné. Jde o malou bulku, která se občas objeví na vnější nebo vnitřní straně víček. Ječné zrno, jinak také hordeolum, se utvoří z řasových folikul nebo mazových žláz na víčkách, které se ucpou přebytečným mazem, nečistotami a bakteriemi. Ječné zrno může být i komplikace způsobená blefaritidou (onemocnění charakterizované zánětem okrajů očních víček), ale také působením stresu.

projít na článek

Oteklé horní víčko

Netušíte, proč vám otékají oční víčka? Oteklá víčka nemusí znamenat velký problém, stejně tak ale ve vás mohou vyvolat bezprostřední obavy. Oteklá víčka můžete mít třeba kvůli tomu, že jste se málo vyspali, ale také z vážnějších důvodů. Možná je na vině j

projít na článek

Zateplení fasády

Zateplení fasády skladů a technických budov pro stavebniny střešních systémů p. Šorela. Fasáda byla zateplena paropropustným certifikovaným systémem Weber therm clima. Finální omítka byla zvolena 2 mm zrno silikon rýhovaná.

projít na článek

Rekonstrukce fasády Stará Boleslav | Reference ZatepleneFasady.cz

Naše realizace rekonstrukce fasády na starším rodinném domě ve Staré Boleslavi. Efektní použití dvou výrazných barev zcela změnilo původní vzhled domu. Použitá omítka Weber.pas silikon 1,5 zrno.

projít na článek

Finální úprava omítky na RD Dřísy

Finální úprava omítky na rodinném domě v obci Dřísy. Větší dům byl opticky rozčleněn dle návrhu majitelky použitím dvou sladěných barev. Finální omítka je Weber.pas silikon točená 1,5 zrno.Na soklu a schodech byl použit střednězrnný marmolit.

projít na článek

Lyofilizovaná kukuřice

Léto pomalu klepe na dveře a tak přišel čas zase rozšířit záznamy potravin, které AMARU už usušil. Najít kukuřici na polích zatím zdaleka nelze a tak jsme tentokrát museli sáhnout opět po zásobách prodejny Makro. Příprava V našem případě velmi snadná -

projít na článek