Jméno pro vnučku slavné Moji

Dnes odpoledne zveřejníme jméno gorilí samičky narozené v Zoo Praha letos 2. ledna. Při jeho výběru jsme tentokrát postupovali zcela netradičně. O základní sadu návrhů jsme požádali děti z kamerunského městečka Somalomo, kde má základnu náš vzdělávací projekt Toulavý autobus. Z této sady jsme pak v zoo vybrali deset jmen a dál již rozhodovala česká veřejnost.

projít na článek

Duni má mládě, příběh pokračuje

V úterý 2. ledna porodila gorilí samička Duni mládě. Je to skvělá zpráva nejenom proto, že jde o první mládě gorily narozené v naší Rezervaci Dja, ale také z toho důvodu, že se v Praze začala psát další kapitola příběhu slavné Moji, první gorily narozené

projít na článek

Poslechněte si

Poslechněte si moji klavírní interpretaci. Hraji zde na akustickém klavíru "PETROF" a aranže je na "Yamaha Motif XS8". Používám jméno, které jsem dostala v kostele při křtu - Vilana. Přeji pěkný poslech. Erika Vilana Krtková.

projít na článek

Moje interpretace

Poslechněte si Poslechněte si moji klavírní interpretaci. Hraji zde na akustickém klavíru "PETROF" a aranže je na "Yamaha Motif XS8". Používám jméno, které jsem dostala v kostele při křtu - Vilana. Přeji pěkný poslech. Erika Vilana Krtková.

projít na článek

15.9.2018 I. Bosý výlet na Praděd

Název akce: I. Bosý výšlap na Praděd Datum: 15. září 2018 Místo konání: Místo srazu: Karlova Studánka - rozcestí Hvězda Čas: 9:00 Jméno/název pořadatele: Bosochodci Olomouckého kraje (bez

projít na článek