Jubilejní 20. ročník České námořní rallye

Před 20 lety, tedy již v roce 1997, časopis YACHT a brněnská firma TPS Centrum pořádaly první ročník České námořní rallye, tehdy jeden z úplně prvních českých závodů v Chorvatsku. Nyní tu máme dvacátý jubilejní ročník této regaty, která se letos opět jede jako mistrovství republiky one design ve třídě First 35 a jako pohárový závod České asociace námořního jachtingu ve třídě Elan 350.

projít na článek

MORGAN SAILING TEAM vítězem 24. České námořní rallye

Již 24. ročník České námořní rallye, která byla mistrovstvím ČR v námořním jachtingu one-desing, se konal od neděle 11. do pátku 16. října v Chorvatsku.

projít na článek

25. Česká námořní rallye – Mistrovství ČR One-Desing 2021

Již 25. ročník České námořní rallye, která je mistrovstvím ČR v námořním jachtingu one-desing, začíná v neděli 10. října v Chorvatsku.

projít na článek

Česká námořní rallye – Mistrovství ČR One-Desing 2023 – zahájena

27. ročník České námořní rallye, která je mistrovstvím ČR v námořním jachtingu one-design, začal v neděli 8. října v marině Kaštela poblíž známých chorvatských měst Trogir a Split.

projít na článek

Tým HYVECO obhájil titul na 27. České námořní rallye

V chorvatské marině Kaštela skončila 27. Česká námořní rallye. Nejstarší česká námořní regata a zároveň republikový šampionát v námořním jachtingu byl stejně jako vloni poznamenán slabým větrem. Titul obhájil brněnský tým HYVECO kapitána Tomáše Hlavsy s M

projít na článek

26. Česká námořní rallye v polovině

Už čtvrtý den se závodí v Chorvatsku na 26. České námořní rallye, která je mistrovstvím České republiky v námořním jachtingu one design ve třídě First 35.

projít na článek