K triatlonu cítím velký respekt

Petr Suchoň je ve svých 29 letech osobností domácího zpravodajství, jehož usměvavou tvář vídáte v Televizních i Sportovních novinách na Nově. Petr je sám aktivní sportovec, rád plave, běhá, posiluje, cvičí na TRX a závodně hraje fotbal. V rozhovoru přiznal, že co se sportů týče, cítí obrovský respekt k triatlonu, který má v plánu si v příštím roce vyzkoušet. I proto sleduje výsledky několika českých reprezentantů a dobře ví také o tom, že Česká triatlonová asociace spustila projekt, který má ke sportu přilákat co nejvíce dětí.

projít na článek

Cítím se povinen triatlonu něco vrátit, říká talent Debnar

Byl to velký talent českého triatlonu, zajel několik skvělých výsledků na české i evropské scéně. Jeho potenciál byl ohromný. Jenže přišla zranění, tréninkové výpadky a zároveň rozhodnutí studovat na vysoké škole. Nyní je Martin Debnar ve třetím ročníku m

projít na článek

Královnou triatlonu je Vendula Frintová

V krásném prostředí libereckého hotelu se v sobotu 26.11. odehrál galavečer slavnostního ceremoniálu nejlepších triatlonistů v rámci aquatlonu, terénního, dlouhého a krátkého triatlonu. Proběhlo vyhlášení trenéra roku a ankety Krále triatlonu.

projít na článek

Počasí nepřeje ani zimnímu triatlonu

V neděli 19. ledna 2014 se měl ve Vimperku konat úvodní závod Českého poháru v zimním triatlonu, ale kvůli nedostatku sněhu byl přeložen na 9. března. Sezona zimního triatlonu tak bude odstartována o týden později v Jablonci nad Nisou.

projít na článek

Ospalý se chystá na svého prvního Ironmana

Tajil, tutlal, spřádal plány, ale nakonec musel český triatlonista Filip Ospalý s pravdou ven. Začátkem listopadu se postaví na start svého prvního ironmana. „Máte pravdu. Bohužel už to vylezlo na povrch," smál se zkušený a úspěšný triatlet. V rozhovoru p

projít na článek

Český pohár v dlouhém triatlonu vrcholí na Slovensku

Slovenský Šamorín v neděli 13. září hostí poslední závod seriálu FORD CZECHMAN TOUR Českého poháru v dlouhém triatlonu a duatlonu. Na tratích polovičního ironmana se představí i úřadující mistr Evropy ve středním triatlonu Filip Ospalý.

projít na článek