Ospalý se chystá na svého prvního Ironmana

Tajil, tutlal, spřádal plány, ale nakonec musel český triatlonista Filip Ospalý s pravdou ven. Začátkem listopadu se postaví na start svého prvního ironmana. „Máte pravdu. Bohužel už to vylezlo na povrch," smál se zkušený a úspěšný triatlet. V rozhovoru pak přiznal, že s myšlenkou dlouhéhu triatlonu koketuje tři roky. Ke kombinaci 3,8 kilometru plavání, 180 kilometr na kole a 42,1 kilometru běhu cítí velký respekt, ale strach nemá.

projít na článek

Elitní triatlet Ospalý odlétá na Kanárské ostrovy

Vynikající český triatlonista Filip Ospalý přesedlal z krátkého triatlonu na tratě polovičního Ironmana. V nejbližší době ho čeká přípravný kemp ve společnosti tréninkové skupiny Luboše Bílka, ve které je hvězda světového triatlonu Sebastian Kienle. I tam

projít na článek

Ospalý si zajistil účast ironmanském MS na Havaji.

Český triatlonista Filip Ospalý se v Curychu postavil na start svého druhého ironmana. Vloni na podzim skončil na Floridě v českém rekordu s časem pod osm hodin třetí, ve Švýcarsku z toho nyní bylo čtvrté místo. I s tím je ale mistr Evropy z roku 2001 spo

projít na článek

Fenomén Ospalý exceloval na svém prvním Ironmanovi

Tak tomuhle se říká premiéra z říše snů. Ostřílený český triatlonista Filip Ospalý se poprvé v životě postavil na start Ironmana a na Floridě předvedl fantastický výkon, který mu přinesl třetí místo a díky času 7:58:41 i nový český rekord.

projít na článek

Triatlonista Ospalý si podmanil Rimini a je mistrem Evropy

Český triatlonový reprezentant Filip Ospalý se v italském Rimini stal mistrem Evropy ve středním triatlonu. Na tratích polovičního ironmana dokázal porazit i domácího favorita Giulia Molinariho a doběhl si pro svůj třetí evropský titul.

projít na článek

Český pohár v dlouhém triatlonu vrcholí na Slovensku

Slovenský Šamorín v neděli 13. září hostí poslední závod seriálu FORD CZECHMAN TOUR Českého poháru v dlouhém triatlonu a duatlonu. Na tratích polovičního ironmana se představí i úřadující mistr Evropy ve středním triatlonu Filip Ospalý.

projít na článek