Sladký krém z kvalitního kakaa odrůdy Criollo původem z ekologického zemědělství s vysokým podílem ořechů. Chutí podobný vysokoprocentní čokoládě. Bez emulgátorů, aromat, barviv a konzervantů. Výborný k přímé konzumaci, ale hodí se také jako poleva na zmrzlinu a ovocné saláty nebo jako náplň zákusků a palačinek. Vhodný k přípravě horké čokolády. Příspěvek Kakao pochází z Lepé e-shop
Otevřeli jsme pro vás novou prodejnu na ulici Milady Horákové 13 v Brně. Kromě vynikajícího pečiva si můžete dát snídani, italskou kávu nebo třeba kakao...Mňam.
projít na článekDalším z rodinných receptů jsou tradiční perníčky. Jejich výhodou je, že ihned po upečení nejsou nijak zvlášť tvrdé a není je tedy potřeba péct příliš dopředu. I když máme stejný recept, stejně perníčky chutnají u každého z nás jinak. Tím důvodem je pak p
PONDĚLÍ 26.2.: polévka: Slepičí s jáhly (1, 3, 7, 9) hlavní jídlo: Hovězí kousky na tymiánu, dušená rýže, čaj šípkový s citrusy, ovocná šťáva, mléčný koktejl, voda (7) ÚTERÝ 27.2.: polévka: Boršč (1, 7) hlavní jídlo: Obalovaná treska v c
projít na článekJednou z typických buchet v řadě domácností je určitě perník. Tato rychlá a jednoduchá buchta plná kakaa s vůní perníkového koření okouzlí nejenom dospělé, ale i děti. Můžete ho proříznout a naplnit jakoukoliv marmeládou, polít hořkou čokoládou, posypat k
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou je výtečným dezertem, který si získá srdce všech milovníků sladkostí. Tato jednoduchá, ale lahodná buchta spojuje klasickou vanilkovou chuť pudinku s jemností zakysané smetany, vytvářejíc tak neodolatelnou kombinaci.
projít na článek