Kam se vydat na nákupy po Praze

Palladium Pětipatrové nákupní centrum, dá se říci, že se nachází v centru Prahy, kousek od Václavského a Staroměstského náměstí. Opodál se nachází hlavní nádraží a zároveň Masarykovo nádraží. Dostupnost do toho centra je více než dobrá. Vedle centra je tramvajová zastávka. Metro vede přímo do centra. Pro děti je zde Sparkys a dětský koutek. Pokud si seženete plánek jejich centra, můžete si zde najít, jaké obchody se zde nachází. Obchod s potravinami: Albert.   Obchodní centrum Nový Smíchov 09:00-21:00. Pro děti dětský koutek. Obchod s potravinami: Tesco. Kousek od centra se nachází metro, pak už stačí dojít pouze dva bloky do tohoto centra. Autem, 3 hodiny parkování zdarma, o víkendy a svátky 5 hodin parkování zdarma. Tramvaj projíždí přímo okolo centra. Můžete si sem zajít i do kina.   Metropole Zličín 09:00-21:00. Dětský koutek. Kino otevřené od 13:30 do 00:30. U tohoto obchodního domu se nachází metro, kterým se sem můžete dostat. Pro auta je zde parkoviště.   Fashion Arena 10:00-20:00. Dětský koutek. Děti se po centru mohou pohybovat i na malém kole, či koloběžce. Dostat se sem můžete autem, parkoviště se nachází uprostřed arény. Případně sem můžete jet Fashion Arena Busem ze zastávky Depo Hostivař.   Ikea V tomto obchodním domě naleznete hlavně nábytek a věci pro domácnost. Můžete se sem přijít i najíst. Restaurace otevřena 08:30-20:00. Obchod otevřen 09:00-21:00. Dostat se sem můžete autem, u každé Ikei jsou parkoviště pro návštěvníky.   Harfa 09:00-21:00. Potraviny: Albert, 07:00-22:00. V obchodním domě se nachází i fitness. Pro děti DinoPark 09:00-18:00 (od prosince do března zavřeno) dále dětský koutek, dětské hřiště, prolézačky, skluzavky atd.. 5D cinema je součásti tohoto nákupního centra. Dostupnost autem i metrem. Návštěvu této galerie, můžete spojit s návštěvou O2 arény, která se nachází hned vedle. Článek Kam se vydat na nákupy po Praze se nejdříve objevil na Astrajs.

  • Web: Astrajs
  • Aktualizace: 1.6.2024
projít na článek

Nákupy s Maminkou – vánoční nákupy jsou tu!

Využijte jedinečnou příležitost nakoupit dárky od Frais Monde se slevou 15 %! The post Nákupy s Maminkou – vánoční nákupy jsou tu! appeared first on Frais Monde.

projít na článek

Za nákupy perník zdarma

Přijeďte na velikonoční nákupy do Trefy. Jako bonus obdržíte při nákupu nad 400 Kč perník zdarma. Akce s perníkem platí od 3.4.-4.4.2015.

projít na článek

Speciální nabídka pro Trefa Suché Vrbné

Za nákupy od 18.3. do 24.3.2015 vás odměníme dvojnásobkem bodů zákaznického klubu Trefa. Přijďte se podívat na nově otevřenou prodejnu Trefa v Suchém Vrbném a získejte 2x více bodů za vaše nákupy.

projít na článek

Odměňujeme vaše předvánoční nákupy!

Neskřehotáme, citově nevydíráme a nestrašíme celé týdny černými pátky. Jsme EGLO, zákazníkům přinášíme The post Odměňujeme vaše předvánoční nákupy! first appeared on EGLO svítidla.

projít na článek

Kam za nákupy v Praze?

Milujete nakupování a rozhodli jste se jet za nákupy právě do Prahy? Pak byste měli znát místa, kde pořídíte věci nejen za super ceny. Míst, kde byste pořídili kvalitní věci za malé ceny je v České republice opravdu málo, ale přeci jen existují. Vybrali j

projít na článek