Představte si řádně nakořeněné porce kapra na cibulce, zalité pivním mokem a vše zvolna pečené, až se pivo téměř vyvaří. Svalových kostí, tzv. vidliček, se bát nemusíte, jsou změklé a rozpadají se podobně jako u sardinek v oleji. Složení: kapr 76%, cibule, pivo, máslo, jedlá sůl, koření Hmotnost obsahu: 210g Výrobek z ryb, konzerva Alergeny: ryby, laktóza
Směs na tradiční přípravu kapra, lína, sumce nebo podobné sladkovodní ryby. Koření můžeme použít při přírodní úpravě nebo při smažení. Kombinace koriandru, kmínu a česneku je však výborná i pokrmy z hub nebo zeleniny. Složení: koriandr, česnek, kmín, pom
Směs na tradiční přípravu kapra, lína, sumce nebo podobné sladkovodní ryby. Koření můžeme použít při přírodní úpravě nebo při smažení. Kombinace koriandru, kmínu a česneku je však výborná i pokrmy z hub nebo zeleniny. Složení: koriandr, česnek, kmín, pom
Carbonade flamande, to jsou jemné dušené hovězí kousky se silnou chutnou omáčkou, která využívá to nejlepší z vlámské gastronomie. Hovězí se dusí v tmavém pivu, omáčku poté dochucuje hořčice, bylinky a také pain d´épices neboli francouzský perník. Výslede
projít na článekV říjnu se nás pár brněnských WordPresáků sešlo na pivu a domluvili jsme se, že využijeme dlouhodobé hostování Adama Laity v Brně, a opět oživíme konání WordPress meetupů, na které bychom rádi navázali zorganizováním WordCampu v Brně na podzim roku 2022!
Korejské smažené kuře, které je šťavnaté uvnitř a křupavé na povrchu s neodolatelnou sladko-pikantní chutí. V Koreji je populární smažené kuře především ve dvou verzích: Yangnyeom Tongdak (korejský přepis 양념통닭): Yangnyeom v překladu znamená ochucené, ton
projít na článek