Kapr cibulář na pivu

Představte si řádně nakořeněné porce kapra na cibulce, zalité pivním mokem a vše zvolna pečené, až se pivo téměř vyvaří. Svalových kostí, tzv. vidliček, se bát nemusíte, jsou změklé a rozpadají se podobně jako u sardinek v oleji. Složení: kapr 76%, cibule, pivo, máslo, jedlá sůl, koření Hmotnost obsahu: 210g Výrobek z ryb, konzerva Alergeny: ryby, laktóza

  • Web: Úvod
  • Aktualizace: 22.2.2024
projít na článek

Kapr - sáček 60 ml

Směs na tradiční přípravu kapra, lína, sumce nebo podobné sladkovodní ryby. Koření můžeme použít při přírodní úpravě nebo při smažení. Kombinace koriandru, kmínu a česneku je však výborná i pokrmy z hub nebo zeleniny. Složení: koriandr, česnek, kmín, pom

projít na článek

Kapr - kořenka 80 ml

Směs na tradiční přípravu kapra, lína, sumce nebo podobné sladkovodní ryby. Koření můžeme použít při přírodní úpravě nebo při smažení. Kombinace koriandru, kmínu a česneku je však výborná i pokrmy z hub nebo zeleniny. Složení: koriandr, česnek, kmín, pom

projít na článek

Belgické dušené hovězí na pivu CARBONADE FLAMANDE

Carbonade flamande, to jsou jemné dušené hovězí kousky se silnou chutnou omáčkou, která využívá to nejlepší z vlámské gastronomie. Hovězí se dusí v tmavém pivu, omáčku poté dochucuje hořčice, bylinky a také pain d´épices neboli francouzský perník. Výslede

projít na článek

Návštěva zOss

Koordinátorem celého setkání je Tomáš Fendrych. Čas Místo Akce Koordinátor Poznámka Čtvrtek 18.5.2023 17,00-19,00 fara Přivítání hostů Tomáš Fendrych 20,00- 22,00 restaurace Valcha Bělohorská Setkání při pivu Tomáš Fendrych Pátek 1

projít na článek

Off-line meetupy v Brně opět startují!

V říjnu se nás pár brněnských WordPresáků sešlo na pivu a domluvili jsme se, že využijeme dlouhodobé hostování Adama Laity v Brně, a opět oživíme konání WordPress meetupů, na které bychom rádi navázali zorganizováním WordCampu v Brně na podzim roku 2022!

projít na článek